alfista Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Το απομεινάρι από τη χρήση του pc μου από τρίτους κατά την περίοδο των γιορτών ήταν ένα ATIP.EXE το οποίο δεν μου φαίνεται πολύ καλό. Το έχει ξαναβρεί κανείς να μου πει με σιγουριά τι είναι;
beastgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Το απομεινάρι από τη χρήση του pc μου από τρίτους κατά την περίοδο των γιορτών ήταν ένα ATIP.EXE το οποίο δεν μου φαίνεται πολύ καλό. Το έχει ξαναβρεί κανείς να μου πει με σιγουριά τι είναι; λοιπόν με σιγουριά δε μπορώ να σου πω αλλά να τι βρίκα για το "φιλαράκο" που απέκτησες στον υπολογιστή σου Tactslay.U Copies itself to the %Windows% directory with one of these filenames: * ita.exe * gcac.exe * hda.exe * atip.exe and may make one of these registry modifications: HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\iTunesAgent = "%Windows%\ita.exe" HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\gCac = "%Windows%\gcac.exe" HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\HDAudio = "%Windows%\hda.exe" HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\AtiPanel = "%Windows%\atip.exe" Domains used by Tactslay.U for downloading and executing files: 216.95.196.22 221.10.201.177 221.10.201.190 fqoff.t0wers.net kjp.j0ys.com nmho.t0wers.net omg.t0wers.net phj.cr3am.net piiia.cr3am.net pqh.j0ys.com th15.t0wers.net Ανήκει στην κατηγορία Win32.Tactslay και είναι trojan Καλώς τον δέχτηκες
alfista Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Όντως καλός τον δέχτηκα. Σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες φίλε μου. Βασικά το μεγάλο σοκ ήταν σήμερα, αφού καθώς έψαχνα για κάτι crack, ξέχασα ότι χτες είχα κατεβάσει τελείως τα firewall στο PC πειραματιζόμενος με κάτι δίκτυα. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει μέσα στο laptop του κουτρούλη ο γάμος και να θέλει μισό λεπτό για να ανοίξει τα περιεχόμενα του C. Κοινώς γέμισα μπλε οθόνες και πολλά κακόβουλα exe με χαρακτηριστικότερο το paytime.exe το οποίο υπήρχε 3 φορές στο processes. Τέλος πάντων. Απλά έχασα 4 ώρες από τη μέρα μου. Καλά να πάθω για να μάθω να έχω το μυαλό στο κεφάλι μου.
antonis_wrx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 το btsendto_explorer.exe το ξέρει κανείς;
takis456 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Αυτό πρέπει να είναι για την επιλογή Send to στο μενού όταν πατάς δεξί κλικ για να αντιγράφει αμέσως το αρχείο μέσω bluetooth.
antonis_wrx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 βασικά ξεκινάει κάθε φορά στο startup των windows. Κάποιες φορές κλείνει μόνο του, τις άλλες το κλείνω χειροκίνητα γιατί αλλίως δεν μου δουλεύει το bluetooth (με οδηγούς της widcomm)... Μήμπως είναι καμία μλκια των bt drivers της ms? (έχω win xp sp2)
antonis_wrx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 τι εννοείς eem1kv?σε ποιόν αναφέρεσαι;
Fan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέχρι τώρα μου έτρεχε το saie.exe και τώρα το ανακάλυψα!!! Πολύ χρήσιμο link
Schiller Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 ΠΡαγματικα πολυ χρησιμο προγραμα....Μολις το ειδα.
21century Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Σχετικα με τις διεργασιες στον υπολογιστη μας υπαρχουν απαντησεις και στη Γνωσιακη βαση δεδομενων της ΜΣ αλλα δεν ειναι οτι πληρες θα ελεγα. Το process explorer κατα τη γνωμη μου ειναι οτι πιο πληρες και ενιοτε περιγραφικο...
grnrg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 εχει και μερικες μπουρδιτσες ομως... avp.exe=Trojan.W32.Depress και στην ουσια ειναι το γνωστο kaspersky antivirus...
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 nai to avp moy to leei kai mena kai moy vgazei to nvcpl san W32.SpyBot.S Worm ayto den enai thw nvidia?
21century Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Nομιζω οτι ειναι οπως τα λες. Ομως το καλυτερο ειναι οτι το προγραμμα πολλες φορες εχει αναλυτικη περιγραφη και το καλυτερο απο ολα μπορεις να δεις το πληρες path μιας διεργασιας ωστε να ξετρυπωσουμε αν ειναι χρησιμιη ή οχι. Πειτε μας παιδια αν εχετε εντοπισει κι αλλα υποπτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα