Αντώνης Σιγάλας Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Άλλος ένας τρόπος επανάστασης του κινήματος ΘΕΛΩ DSL ΤΩΡΑ: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=636207#636207
doc1000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μια ψήφος κι απ' εμένα. Αλήθεια πώς σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε μετά? Θα το δείξετε στους ΟΤΕτζήδες να χαρούν?
doc1000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι ρε παιδιά αλλά τί αξιοπιστία έχει αυτό το πράμα? Ένας μπορεί να "υπογράψει" 200 φορές με 200 διαφορετικά ονόματα... Ολίγον σαχλαμάρα μου φαίνεται... Δε νομίζω ότι μπορεί να το λάβει κανείς υπεύθυνος σοβαρά...
boredmind Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 den exei simasia na to lavei kapoios sovara.... etsi k alliws osa threads k na kaneis mexri k na kateveis se diadilwsi kaneis de prokeite na se parei sta sovara.. apla kati prepei na kaneis gia na tous thimizeis oti iparxeis ka esi.
doc1000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ θα πρότεινα να γίνει κάποια πρόταση σε κάποια εφημερίδα για προβολή του θέματος και όχι με petitions που κανένας υπεύθυνος δεν πρόκειται να τα δει. (ειδικά αν δεν ενημερωθεί) Απ' ότι βλέπω η εφημερίδα "Τα ΝΕΑ" συχνά πυκνά κάνουν αφιερώματα στο θέμα dsl σε συνεργασία και με το adsl.gr forum. Δεν ξέρω αν τα παιδιά απ' το adsl.gr έχουν κάποια συνεργασία με την εφημερίδα, αλλά πιστεύω είναι ο μόνος τρόπος για να γίνουν λίγο "ρόμπα" ευρέως οι πΟΤΕτζήδες. Οπότε αν κανένας αθηναίος insomniac έχει κανα φιλαράκι σε καμιά εφημερίδα, ας πράξει τα δέοντα!
GIANNISPATRA Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 ego pantos den ipografo giati den exei kanena noima an kai den exei diathesimothta sthn perioxh mou ... ti lete tha doun to petition kai tha arxisoun tis ergasies .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.