OPC Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Εδώ και 3 μέρες έχω το εξής πρόβλημα.Το pc ενώ δουλεύει κανονικά σε κάποια φάση κολλάει τελείως και πρέπει να κάνω reset.Μπήκα στο event viewer και είδα ότι και τις 2-3 φορές που το έχει κάνει μου έχει βγάλει σφάλμα acpi και στις ιδιότητες του βγάζει το παρακάτω μήνυμα : AMLI: Το ACPI Bios επιχειρεί την ανάγνωση από μια διεύθυνση θύρας εισόδου/εξόδου η οποία δεν είναι έγκυρη (0x71) και βρίσκεται στο πεδίο προστατευμένων διευθύνσεων 0x70 - 0x71 . Αυτό ίσως προκαλέσει αστάθεια του συστήματος. Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει διότι είναι 24/7 (λόγω dsl) με συνεχή downloads και το pc γενικά δεν είχε προβλήματα στο uptime,στέκεται καλά. Δεν αφορά το pc της υπογραφής μου αλλά το παρακάτω σύστημα System Specs : AMD Athlon 1.2ghz - QDI Kinetiz 7B - 512MB SDRAM - Nvidia GeForce2 MX - Quantum Fireball 40gb - WD 1200JB 120gb Ευχαριστώ.
deathlok Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 mipos ekanes egatastasi tou sp2 ??(giati polla problimata exoun ksekinisi me afto to service pack)
OPC Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Όχι,μόνο sp1 έχει πάνω. Το πρόβλημα ξεκίνησε ΕΝΤΕΛΩΣ στο άσχετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.