Προς το περιεχόμενο

Dreambox or Humax?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το έχω ακούσει.Απλά εγώ έχω γνήσια κάρτα αλλά θα ήθελα να βλέπει κι ο αδερφός μου, χωρίς όμως να μπαίνουμε internet.

Δημοσ.
Re pedia, o dreambox pezi tin karta tis nova? telika pios einai o kaliteros o dreambox i o humax???

pezei nova ke oti alo theleis.

exo ke dreambox ke humax lipon ta kata tou db einai oti den exei poli dinato tuner(de me apasxoli dioti vgike neo modelo me veltiomeno tuner)

ton db ton kaneis diktio me to pc ke pernas ta klidakia eykola ke orea se ena leptaki ke anigis kanalakia ta opia o humax ta anigi vevea ala me pio diskoli diadikasia,o humax xriazete card writer gia na vazeis ta nea kleidia to opio exei katantisi vareto + module sigkekrimeno gia to kathe systima ,loipon ta iper tou db einai para pola ke xriazome poles sires text na tis po.simperasma apo ti stigmi pou pira db ton humax ton evala stin apothiki.tora opios exei kapion apokodikopiiti pou den einai humax tou dino mia simvouli aggelia ke na paei na agorasi db.ayta.pantote filika.

Δημοσ.
Re pedia' date=' o dreambox pezi tin karta tis nova? telika pios einai o kaliteros o dreambox i o humax???[/quote']

pezei nova ke oti alo theleis.

exo ke dreambox ke humax lipon ta kata tou db einai oti den exei poli dinato tuner(de me apasxoli dioti vgike neo modelo me veltiomeno tuner)

ton db ton kaneis diktio me to pc ke pernas ta klidakia eykola ke orea se ena leptaki ke anigis kanalakia ta opia o humax ta anigi vevea ala me pio diskoli diadikasia,o humax xriazete card writer gia na vazeis ta nea kleidia to opio exei katantisi vareto + module sigkekrimeno gia to kathe systima ,loipon ta iper tou db einai para pola ke xriazome poles sires text na tis po.simperasma apo ti stigmi pou pira db ton humax ton evala stin apothiki.tora opios exei kapion apokodikopiiti pou den einai humax tou dino mia simvouli aggelia ke na paei na agorasi db.ayta.pantote filika.

Thanks file, nase kala :D

Δημοσ.

" humax xriazete card writer gia na vazeis ta nea kleidia to opio exei katantisi vareto + module sigkekrimeno gia to kathe systima"

ti xreiazete????kala den ta exeis mathei ta mathimata sou file andy!!!den diabazeis kai mou fenetai tha se afiso metaxetasteo!!!!

Δημοσ.

daskale ego tosa xronia ta kleidakia ta pernao stis kartes me card writer tora den xero ti mporei na exei vgei ke na ta pernas pio eykola dioti den asxoloume pleon me humax gia mena einai taleporia.ala mi mou peis oti o humax den ine poliexodos apokodikopiitis dioti gia na akoulithisis ta nea systimata prepei na ta skaseis na pareis nea modules ke kartes kathe fora pou ena systima anavathmizete den exei kamia sxesi me ton dreambox.pou apla pernas to neo emu (software) ke vlepeis.ke esi xeroume poli kala oti ise epagelmatias ston xoro tou sat ke asxolise ke me dreambox.pes sta paidia ta iper ke ta kata dioti einai pola ke epidi ime ipo piesi (douleia) den mporo na ta grapso ola.thanks.pigente edo gia pio egkiri pliroforisi epano sta doriforika.

http://pub19.ezboard.com/bsatelitesgreekcompany

Δημοσ.

kala poios petaei ton polyexodo humax na ton paro;; :D

kalo einai oxi mono na akoume ti ma lene alla kai na meletame tis grafes

girasko aei didaskomenos

filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...