Προς το περιεχόμενο

Προβλημα εγγραφης DVD απο φορητο σκληρο δισκο...

Liquid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην κυριολεξια μου εχει βγαλει την πιστη και εχω χαλασει και καμια δεκαρια δισκακια..

Εχω το Nec 2500 και προσπαθω να γραψω καποια MP3 απο εξωτερικο(USB) σκληρο δισκο.Αρχιζω την εγγραφη και μετα απο λιγο σταματαει το LED απο το NEC να αναβοσβηνει και η διαδικασια κολλαει.Ο μονος τροπος (μετα απο πολλες διαφορετικες προσπαθειες) για να μην χασω το DVD ειναι να βγαλω το βυσμα του σκληρου και να το ξαναβαλω.Απο εκει περα ξαναρχιζει η διαδικασια και ξανα παλι τα ιδια μετα πο λιγο...

Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Κάνε αντιγραφή όλα τα mp3 στον σκληρό του pc σου και γράψτα από εκεί. Ίσως το πρόβλημα να βρίσκεται στη συνεργασία usb σκληρού και pc σου.

Δημοσ.

Ε, κάνε μια δοκιμή με 1 dvd για να δεις τι θα γίνει... Κι αν δουλέψει, τι πρόβλημα έχεις να περνάς λίγα λίγα τα mp3 στον σκληρό σου, 1 dvd τη φορά; Δεν σου περισσεύουν 5 GB; Κι αν κάνεις έτσι τη δουλειά σου, ας σου πάρει και 2 ώρες παραπάνω.

Δημοσ.

Liquid, εάν έχεις VIA chipset στην μητρική, δε θα ήταν κακή ιδέα να περάσεις τους νεότερους Hyperion Drivers. Μπορεί να "στρώσουν" την κατάσταση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...