Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop από Αγγλία

Vaguras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Αξίζει τον κόπο ή είναι τα ίδια λεφτά με Ελλάδα;;;

Ξέρετε κανένα on-line shop στην Αγγλία με laptops;

Υπάρχει βεβαια και η πιθανότητα να ανέβω τα Χριστούγεννα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Ανάλογα σε ποια πόλη θα πας.

Πριν από καμιά τετραετία αγόρασα από Λονδίνο ενα HP XE3 κοντά στο 1.000.000 δραχμές (και χωρίς πολλά παζαρέματα). Άξιζε βέβαια τα λεφτά μιας και η διαφορά ήταν σχεδόν 20%, δηλαδή τον αγόρασα με κέρδος κάπου 250.000 δραχμές από Αγγλία αντί για Ελλάδα κια ακόμη και Γλασόβη που ήμουν. Στην Γλασκόβη είχα περάσει από ουκ ολίγα μαγαζιά, μικρά και μεγάλα, αλλά οι τιμές τους ήταν απαγορευτικές ή δεν είχαν αυτό που ήθελα.

Η εγγύση ήταν ενός έτους και απλά αγόραζα εγγύηση Next-Day-Responce κάθε επόμενο έτος. Εδώ βέβαια, Ελλάδα, δεν είχα ακριβώς αυτό, αλλά έπρεπε να την πάω Αθήνα με δικό μου κόστος, ενώ το service και η επιστροφή του με courier ήταν από την εγγύηση.

Οι τιμές βέβαια άλλαξαν και αλλάζουν ακόμη, οπότε δες ακριβώς τιμές και μοντέλα εδώ πρώτα. Θα χρειαστεί να ρωτήσεις αν η εγγύηση είναι παγκόσμια ή όχι κτλ...

Στο Λονδίνο έχει ένα μέρος με μικρομάγαζα που όσο μικρά και να είναι άλλο τόσο χαμηλές τιμές θα βρεις.

Ρίξε μια ματιά σε κάποια από τα ακόλουθα :

scan.co.uk

dabs.co.uk

kelkoo.co.uk => καλός τρόπος να βρεις και άλλα καταστήματα.

Δημοσ.

Vaguras, egw tha sou proteina na to pareis oposdipote apo Agglia an exeis skopo na pas...egw 2 fores exw paei...thn mia gyrisa me ena laptop compaq evo 1015v to opoio mou kostise akrivos 700 euro!!!! kainourgio enoeite...kai fetos me mia fotografikh mhxanh pou mou kostise 300 euro... enw edw thn edeinan 470 ...vevaia gia to laptop den syzhtaw...to 2003 pou to phra edw den yphrxe kan h seira EVO kai epishs ta laptop kostizan apo 1300 euro kai panw....

to kolpo vevaia poio einai......?? oti einai enas filos mou ekei pou menei kai olas..kai exei pistotikes kartes agglikes...opote mporei na psonisei localy...kai na tou ta feroun spiti...exw kanei egw apo prin thn ereuna agoras...paw agglia...paragelnoume ...ta xrewnei sthn karta tou...tou erxontai spiti...egw ta fernw ellada xwris kanena provlima.....kai meta egw kanw synalagma kai tou ta stelnw me trapeziko emvasma ston logariasmo tou...!!! Ta laptop vevaia sthn agglia tote eixan pesei ypervolika poly...!! Totenam couort road den eixa vrei kales times pantos...ekei stou indous enoow...;)

pantos pistepse me an to psakseis ligo ton tropo pou sou eipa...kai vevaia kai an exeis kapoion filo ekei...tha deis oti tha sou kostisei poly fthnotera!

Δημοσ.
to kolpo vevaia poio einai......?? oti einai enas filos mou ekei pou menei kai olas..kai exei pistotikes kartes agglikes...opote mporei na psonisei localy...kai na tou ta feroun spiti...exw kanei egw apo prin thn ereuna agoras...paw agglia...paragelnoume ...ta xrewnei sthn karta tou...tou erxontai spiti...egw ta fernw ellada xwris kanena provlima.....kai meta egw kanw synalagma kai tou ta stelnw me trapeziko emvasma ston logariasmo tou

Φίλε dwarves επειδή έχω και εγώ τον κολλητό μου στην Aγγλιά μάλλον έτσι θα το κάνω. Αν και δεν ξέρω κατά πόσo φθηνότερα θα μου βγει αφού ο κολλητός μένει στο Leeds.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...