Προς το περιεχόμενο

Ηχος 5.1 με το nerovision express. Γίνεται?

stroso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια.

Χρησιμοποιώ το nerovision express και θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει πως μπορώ ο ήχος κατα τη μετατροπή μιας ταινίας .AVI σε DVD format με το nerovision να βγαίνει 5.1 για το home cinema που έχω.

Μήπως χρειάζεται κάποιο προγραμματάκι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνώμη μου φίλε stroso, να αφήσεις το nerovision express. Μπορεί να είναι απλό και με λίγα κλικ να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι πιο φτωχό από άποψη ποιότητας σε σύγκριση με άλλα προγράμματα.

Τεσπα, υπάρχει το multichannel Plug-in για να κάνεις τη δουλειά που θέλεις, για περισσότερες πληροφορίες :

http://www.nero.com/us/MultiChannel_Plugin_info.html

χρησιμοποιώ το nerovision διότι για να κάνει μια ταινία χρειάζεται

περιπου τρεις ώρες σε αντιθεση με το tmpgencoder που κανει 10

ώρες περιπου.Εσύ ποιό πρόγραμμα προτείνεις?

Παιδιά έχω τις χειρότερες εμπειρίες με τα προϊόντα Nero....

Ειδικά το Nerovision όλο προβλήματα κάνει...Έκανα ένα slide show και μου έβγαζε μαύρες κάποιες φωτογραφίες και μετά το ξαναέκανα και μυ έβγαζε άλλες φωτογραφίες μαύρες...

Πέρασα ένα DVD από Mpg και μετά δεν το διάβαζε κανένα πρόγραμμα το DVD είχε κάνει μια πατάτα...

Άσε που υποψιάζομαι ότι τα Nero αφού τα εγκαταστήσεις σου %$%^## το σύστημα και ειδικά τον ήχο...

Τι έχετε να προτείνετε από εναλλακτικά;;

εγώ ακολουθώ την εξής διαδικασία:

Χωρίζω τον ήχο και την εικόνα με virtualdub και μετά τα παρακάτω

1)Εικόνα:

Transcode με cinema craft encoder και ειδικά άμα χρησιμοποιήσετε το plug-in roba στο dvd2scvd θα γλυτώσετε αρκετή ώρα

2)Ήχος

Επεξεργασία του wav με besweet/ac3 machine

Μετά το ifoedit βγάζει το dvdακι :)

Εναλλακτικά υπάρχει και το filmmachine που τα κάνει όλα τα παραπάνω μόνο του.

Υπάρχουν και άλλα προγράμματα ακόμα πιο δυνατά (maestro, dvd-lab) αλλά από ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχεις πολύ χρόνο και όρεξη για να ασχοληθείς μαζί τους.

DVD-lab Pro, μέχρι να βγεί η final έκδοση μπορείτε να κατεβάσετε τις beta οι οποίες λειτουργούν για 14 ημέρες χωρίς κανένα περιορισμό. Πολύ δυνατό, ειδικά σε animated menus, 6κάναλο ήχο, παραγωγές με περίεργες αναλύσεις (πχ HalfD1 ή DVB 544x480/576) κλπ κλπ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
DVD-lab Pro, μέχρι να βγεί η final έκδοση μπορείτε να κατεβάσετε τις beta οι οποίες λειτουργούν για 14 ημέρες χωρίς κανένα περιορισμό. Πολύ δυνατό, ειδικά σε animated menus, 6κάναλο ήχο, παραγωγές με περίεργες αναλύσεις (πχ HalfD1 ή DVB 544x480/576) κλπ κλπ

pws ginetai se 5.1 o ixws??

to exw to programa kai to thewro polu diskolo.

tipota den katafera

kanena allo tropo poio eukolo uparxei gia na ginei 5.1.

opos px me to plugin pou exei to tmpgenc dvd author.

Άμα έχεις xvid με πεντακάναλο,βγάλτον με VD και προχώρα στο παρασύνθημα με ότι encoding θες.Μόνο στην τελική φάση του authoring να θυμηθείς να βάλεις σαν ήχο αυτό που θα βγάλεις απ' το xvid...

Δουλεύει Απόστολε. :)

.....

Τότενες,καλέ μου Απόστολε,κλάψε μαζί μου:http://forum.doom9.org/showthread.php?s=cfcbb20678651708cc490e92f91ed7be&threadid=60137.Παρακολουθώ εν τη γεννέσει του το post,κάποτε ήταν σκόρπιο τώρα το μαζέψανε.

Ψήνω κι ένα φιλαράκι που είναι ψυχάκιας με τον ήχο,να βρει για μένα τρόπο εύκολο και γρήγορο.Τον λαδώνω συχνά-πυκνά με ταινίες,κάποτε θα πέσει και θα μου κάνει το χατήρι...

Μάλλον ψευτοπεντακάναλος θα βγει,μην ορκιστούμε όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...