MadeBy.Me Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 χαλό , θα ήθελα να μου προτείνετε το απλούστερο πρόγραμμα που να κάνει την παραπάνω δουλειά. φχαριστώ
strong Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 χαλό ' date=' θα ήθελα να μου προτείνετε το απλούστερο πρόγραμμα που να κάνει την παραπάνω δουλειά. φχαριστώ[/quote'] cool edit pro!kalo, aplo kai ypostirizei mp3 :wink:
mentor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Το καλύτερο, απλούστερο, μικρότερο, standalone, freeware πρόγραμμα που υπάρχει και χρησμοποιείται κατά κόρον από την κοινότητα των mp3z: Mp3 DirectCut 1.36 Μόλις 90 kb Θα το βρεις εδώ: http://www.mpesch3.de/ Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ότι δεν κάνει επανακωδικοποίηση όταν κόβεις τα κομμάτια! Το χρησιμοποιώ συνέχεια χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιώ προγράμματα κολοσσούς...
RedKostas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Εκτός από τα παραπάνω, αρκετά καλό είναι και το Audacity (το χρησιμοποιώ αρκετά), αλλά και το Nero Wave Editor, το οποίο υπάρχει στην σουίτα Nero 6. Αυτά.
parsifal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Συμφωνώ με τον mentor, κι εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά το mp3DirectCut
Sidarta Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 MP3 DirectCut pou lene kai ta paidia parapano, kai etsi kai gia tin istoria ekpliktiko kai to Cool Edit (to kopse rapse einai ena elaxisto meros apo tis dunatotites tou) to opoio agorastike apo tin Adobe kai pleon legetai (anaba8mismeni ekdosi) Adobe Audition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.