Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητα ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όποια ταχύτητα και να επιλέξεις μεγάλε διαιρείς τα kbit/sec με το 8 για να σου βγουν KB/s...

δηλαδή 256/8=32 ΚΒ/s

Τα άλλα μόνος σου....

Δημοσ.

Φιλαράκο λες για τις καλές εποχές ( diladi 384/8=48????????????????/ ) , τώρα δεν ξέρω πως γίνεται η πράξη , δηλαδή εμένα τώρα κάπως έτσι μου βγαίνει 384/8=38.

Δημοσ.

sto kazaa dyskolo na exeis download me...48,40,30 h akoma kai 10!!!!

Ejartatai apo th syndesh toy xrhsth poy syndeesai,to posoi katebazoyn apo ayton klp

To mono kalo einai oti mporeis na katebazeis apo 20+ (ejartatai kai ayto)xrhstes TAYTOXRONA xwris idiaitero problhma.

Δημοσ.

Να ρωτήσω: αυτοί που έχουν 256Κ σύνδεση παίρνουν πραγματικά 256Κ?

Ή είναι και τα 256Κ κουτσουρεμένα όπως τα 384...

Αλήθεια αυτοί με 512Κ συνδέσεις πιάνουν 512/8 --> 64kbytes/sec καμιά φορά?

Πάντως με το μοντεμάκι στα 44Κ πιάνεις όντως 44/8 ~ 5kbytes/sec :lol:

Δημοσ.

σε 384 αν είσαι με max ταχύτητα 42-43kb/sec μπορείς να πεις ότι είσαι πολύ καλά,μάλλον άριστα θα έλεγα.Το θεωρητικό 48kb/sec απίθανο.

Τώρα αν συμφέρει ή όχι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από σένα και τα οικονομικά σου. Δες πόσα δίνεις τώρα και πόσα θα έδινες με dsl και πράξε ανάλογα.

Δημοσ.

Βασικά,από το Kazaa θέλω να κατεβάσω ταινίες περίπου 1GB (The Butterfly Effect κτλ) και μετά να ενσωματώσω τους υπότιτλους.Δηλαδή 1GB(1000000KB):45KB/δευτ=22222.22:3600=6ώρες θα κάνω πάνω-κάτω για να κατεβάσω μια ταινία.Ένα DVD κάνει 30-50ευρώ (έχω ακούσει) ενώ 35ευρώ το μήνα κοστίζει ADSL σύνδεση,με την οποία,όποως είδατε,μπορώ να κατεβάσω όσες ταινίες θέλω.Τι λέτε?Αξίζει σύνδεση ADSL? :?:

Δημοσ.

αν μου βρεις adsl με 35€ το μήνα που να κατεβάζει με 45kB πες μου να βάλω και γω... για 384kbits adsl θα δίνεις γύρω στα 50€-60€ το μήνα αναλόγως τον provider, χωρίς το πάγιο της τηλεφωνικής γραμμής που έτσι κι αλλιώς το πληρώνεις και τώρα...

Δημοσ.

guys exw piasei kai sto kazaa kai sto e-mule 48 kb/s

px. valte sto kazaa to scanalous na katevei....afiste to 2 lepta na vrei pollous xristes kai meta... wWWWWWWWw

opote mhn lete oti ftaiei o ote ok? (den lew pws den ftaiei alla oxi panta xalarwste)

to mono mou prob einai poly megalo ping kai den xerw pws na to diorthwsw :P

me alcatel speedtouch 530i 384/128 forthnet provided(RULEZ)

eimai se siemens dslam an anarwtiete kaneis kai sto hrakleio krhthts...AYTA

Δημοσ.
αν μου βρεις adsl με 35€ το μήνα που να κατεβάζει με 45kB πες μου να βάλω και γω... για 384kbits adsl θα δίνεις γύρω στα 50€-60€ το μήνα αναλόγως τον provider, χωρίς το πάγιο της τηλεφωνικής γραμμής που έτσι κι αλλιώς το πληρώνεις και τώρα...
Για ρείξε μια ματιά εδώ:http://www.ondsl.gr/ho_cost.htm :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...