Προς το περιεχόμενο

championship manager 5 h football manager 2005???

laokratwr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EDW KAI KAMPOSO KAIRO SI GAMES KAI EIDOS TA SPASANE,KAI PLEON VGENOUN DYO MANAGER STHN AGORA...EGW VASIKA THA TA PARW KAI TA DYO,APLA OSOI EXETE DOKIMASEI KAPOIO APO TA NEA GIA PEITE KAMIA GNWMH...

Δημοσ.

Φίλε laokratwr, συγγνώμη, αλλά πώς ακριβώς να τα έχουν δοκιμάσει τη στιγμή που ακόμα δεν είναι έτοιμα??? :)

Πάντως, επειδή ήμουν στις επίσημες "προπαρουσιάσεις" και των 2 και μίλησα με ανθρώπους αμφότερων των εταιρειών, από ό,τι είδα (αν και τα παιχνίδια ήταν σε βασικό στάδιο προετοιμασίας ακόμα...), προσπαθούν και οι δυο να κρατηθούν πιστοί στο πλαίσιο των προηγούμενων CM. Για περισσότερες πληροφορίες,αναμείνατε... :)

Δημοσ.

otan ematha tin diaspasi eimoun yper tou FM5 me ton kairo omws mou tin espase ligo

to blaze yfos twn ypeuthinwn tis etairias kai epsaxa ligo perissotero to CM5. nomizw

pados pws tha einai amfiropo to derby metaxy tous. to thema einai na einai gia

kalo diko mas kai oxi sto telos na ksenerwsoume kai me ta 2

Δημοσ.

basika to database tha einai paromoio kai stous dyo. To gameplay ligo poly gnosto. Ara tha kerdisei autos pou tha balei tis pio petyxhmenes kai shmantikes mikrobeltioseis. Pisteuo oth h SI tha kanei ligo pio psagmeno paixnidh, apla menus kai arketa pisto sto palio cm, eno h eidos tha kanei mallon kath pio fancy gia na proselkysei kai alous buyers.

Sthn telikh to pio shmantiko tha einai na beltiosoun to game speed sth metabash apo th mia mera sthn allh, pou akoma kai me pentium 6 ekane aiones. Kai na periorisoun ta bugs, giath to teleutaio cm eixe afthona.

Pote anamenontai re paidia, tha ta xoume ton epomeno mhna?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αφού σας λέω έχω πληροφορίες από μέσα, γιατί δεν ακούτε;;; ;)

tzinos, από ό,τι μου είπε ο Miles Jacobson στη συνάντηση που είχαμε στα γραφεία της SI, το παιχνίδι θα βγει "κάποια στιγμή πριν τα Χριστούγεννα", ενώ στην αντίστοιχη παρουσίαση του CM5, οι άνθρωποι της Eidos, υποσχέθηκαν ότι θα το έχουν έτοιμο μέσα στον Οκτώβριο...

Πάντως,αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση από όσα είδα από το CM5, ήταν ο πολύ μικρός χρόνος φορτώματος, ενώ και το FM2005 είχε πολλά και καλά νέα στοιχεία...

Δημοσ.

πάντως συμφωνα με την συνέντευξη που πήραν τα παιδια του γνωστου ελληνικού fm site η SI υποστηρίζει οτι περισσότερο ανταγωνιστικό θεωρεί το μαναντζερ της ΕΑ σπορτς ,παρά το CM5.Πάντως screenshots έχουμε δεί μόνο απο το FM και όχι απο το CM..Καλό θα ήταν να έχουμε λίγο υλικό απο το τελευταίο για να υπάρχει ενα μέτρο σύγκρισης.

Δημοσ.
πάντως συμφωνα με την συνέντευξη που πήραν τα παιδια του γνωστου ελληνικού fm site η SI υποστηρίζει οτι περισσότερο ανταγωνιστικό θεωρεί το μαναντζερ της ΕΑ σπορτς ,παρά το CM5.Πάντως screenshots έχουμε δεί μόνο απο το FM και όχι απο το CM..Καλό θα ήταν να έχουμε λίγο υλικό απο το τελευταίο για να υπάρχει ενα μέτρο σύγκρισης.

Δε νομίζω, το TCM, απευθύνεται σε εντελώς διαφορετικό κοινό, ενώ ακριβώς επειδή μίλησα με τον υπεύθυνο της SI για το FM2005 (Miles Jacobson, γνωστός στους fans από παλαιότερες εκδόσεις του CM), ποτέ δεν είπαν κάτι τέτοιο και εννοείται πως βασικός τους αντίπαλος είναι το Championship Manager (ή όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο Miles off the record... "Championshit Manager"!!!! :lol: ). Πολύ πιθανόν, να μην κατάλαβες καλά, γιατί αν μάλιστα εννοείς το ίδιο site που νομίζω, τότε σίγουρα έκανες λάθος, αφού ήμασταν μαζί στη συνέντευξη με τον απεσταλμένο τους...

Όσο για screenshots του CM5, έχω μερικά από την παρουσίαση της Eidos που είχα παρευρεθεί, αλλά δε νομίζω ότι γίνεται να τα δημοσιεύσω πριν κυκλοφορήσει το τεύχος με τις ανταποκρίσεις, sorry... :(

Δημοσ.

εχει και στο game spot εικόνες απο το CM5 και μπορώ να πώ οτι μοιάζει πάρα πολύ με το cm 03/04 μονο που οι κουκίδες ειναι πιο 3d..Οσο για τα menu δεν μου πολυάρεσαν..

Screenshots CM5-> http://www.gamespot.com/pc/sports/championshipmanager5/screenindex.html

Κομμάτι της συνεντευξης παραθέτω εδώ

Ερ. Τι γνωρίζετε για το CM5 της Eidos; Πως σας φαίνονται οι κινήσεις τους; Φοβάστε τον συναγωνισμό;

Απ. Δε γνωρίζω απολύτως τίποτα. Τους εύχομαι καλή τύχη. Ξέρω όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις ένα παιχνίδιαπό το μηδέν. Να σας πω την αλήθεια περισσότερο συναγωνήσιμο θεωρώ το TCM. Η Eidos έχει ρίξει πολλά λεφτά. Μέχρι και το γαλλικό site έρευνας πλήρωσε για να την ακολουθήσει...

απο τι λέει περισσοτερο συναγωνήσιμο θεωρεί το TCM...Λέγοντας κάτι τέτοιο θέλει να εκμηδενίσει εντελώς το CM5..γιατί ξέρουμε ολοι πολυ καλά τι πατάτα είναι το TCM.

Δημοσ.

Το demo toy football manager bgainei telos toy mina kai epeidi gvwrizw kapoia pragmatakia to paixnidi 8a einai kalytero apo to proigoymeno.Twra gia to poio 8a einai kalytero pisteyw pws den einai efikto se 6 mines etairia na exei etoimo paixnidi afoy kai oi programatistes poy eftiaxnan exoyn fygei opote......

Pantws proswpika 8a dokimasw kai ta 2....

Δημοσ.
Το demo toy football manager bgainei telos toy mina....

Εκτός από κάποιους "τυχερούς", στους οποίους μόλις έστειλε e-mail ο Marc Duffy, για να το κατεβάσουν ΤΩΡΑ!!!!

:shock: :lol: :wink:

(Γμτ, γιατί να έχω ISDN 64k, θα μου πάρει κανά 2ωρο να το κατεβάσω...)

Απλώς, σας παραθέτω την εισαγωγή του μηνύματος για να...ζηλέψετε!!! :twisted: :twisted: :twisted: (τελικά είμαι πολύ κακός!!!!)

"Hi

I am delighted to inform you that Beta Build 52 of Football Manager

2005 is now available for testing. This build is a fully functional, one

season version which comes complete with an English and Scottish

quickstart.

To download please visit : ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

.................................

The future of football management begins here.

Football Manager 2005 - Know the Score

Best Wishes

Marc Duffy & The Sports Interactive Team

www.sigames.com"

Υ.Γ: Τελικά, έχει και τα καλά του να γράφεις σε περιοδικό για PC Games... :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...