karib Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Τι εγινε με το περιοδικο Ram ρε παιδια? Εχει παει 15 ο μηνας και ακομη να βγει? Βασικα το Pcmag αγοραζω, αλλα καμια φορα ριχνω μια ματια και στο ram. Κοιταζω στα περιπτερα, κοιταζω στο in.gr/ram αλλα ακομη εμειναν στον Αυγουστο. Τι εγινε, δεν ξαναβγαινει, ξερει κανεις κατι?
Johnnie Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Προφανώς δεν το πρόσεξες αλλά το τελευταίο τεύχος είναι διπλό (Αυγούστου-Σεπτεμβρίου) οπότε το επόμενο βγαίνει τον Οκτώβριο. 8) 8) 8)
aiantas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Την τελευταία φορά βγήκε με την ένδειξη Αυγουστος - Σεπτέμβρης, όπως μπορείς να δεις από το τεύχος που έχεις, οπότε το επόμενο θα βγεί τον Οκτώβρη... @iantas...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 a3ios a3ios
sotris99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Ξέρεις φίλε karib τι εστί λαμπράκης....
a123xxsp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Η απορία είναι όμως... το είχες πραγματικά άγχος αν θα βγει το ΡΑΜ ή όχι? και εγώ το παίρνω και μάλιστα πιο συχνά από τα άλλα, αλλά δεν θα με χάλαγε και αν έλειπε (εννοόντας ότι υπάρχουν περιοδικά να καλύψουν το κενό του), δεν είναι και αναντικατάστατο πια...
dreaming123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Απο την επικεφαλίδα του θέματος νόμιζα οτι θα γλίτωνα 7 euro απο την αγορά του έχω πλέον συνηθίσει κάθε μήνα να παίρνω διάφορα περιοδικά σχετικά με h/y που περιέχουν ύλη που την έχω ήδη διαβάσει απο το internet...
karib Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Η απορία είναι όμως... το είχες πραγματικά άγχος αν θα βγει το ΡΑΜ ή όχι? οχι δεν ειχα αγχος. Απλα επειδη το αγοραζα καμια δεκαρια χρονια (απο το 1989 συγκεκριμενα!!!!) μπορει να μη το αγοραζω πια αλλα κοιταζω το εξωφυλλο και το δικτυακο τοπο μηπως εχει κανενα θεμα της προκοπης. Απο την επικεφαλίδα του θέματος νόμιζα οτι θα γλίτωνα 7 euro απο την αγορά του έχω πλέον συνηθίσει κάθε μήνα να παίρνω διάφορα περιοδικά σχετικά με h/y που περιέχουν ύλη που την έχω ήδη διαβάσει απο το internet... Ενταξει, δεν το αγοραζω, αλλα δεν το μισω κιολας... Οταν δεν υπηρχε Internet και οταν δεν υπηρχε ελληνικο pcmag και οταν δεν ηταν ευκολο να βρεις ξενο τυπο (τουλαχιστον στην γειτονια σου) , ε, το ram ήταν μια καλη διεξοδος. Απλα οι εποχες αλλαξαν...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Mιας και το συζηταμε καπου διαβασα οτι το PC Magazine πουληθηκε σε αλλο ιδιοκτητη και θα ξαναβγει τον Δεκεμβρη.
karib Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Mιας και το συζηταμε καπου διαβασα οτι το PC Magazine πουληθηκε σε αλλο ιδιοκτητη και θα ξαναβγει τον Δεκεμβρη Αυτα ειναι σημαντικα νεα! Που το διαβασες?
evkar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Ram? Υπάρχει ακόμη , με εκείνα τα αλήστου μνήμης τέστ του? Πρέπει να ήταν το μόνο περιοδικό παγκόσμια που έβγαλε την 5900 πιο γρήγορη από την 9800ΧΤ. Αμ εκείνα τα τέστ για τους δίσκους. Μια ο seagate chetaah (scsi) έβγαινε πρώτος στο αμέσως επόμενο τέστ ,έκτος ή έβδομος. Φοβεροί οι τύποι. Για να μην μιλήσω για τον "απλό χρήστη", που άλλαζε υπολογιστή σαν πουκάμισο. Ε,ρε γλέντια και χαρές
karib Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Για να μην μιλήσω για τον "απλό χρήστη", που άλλαζε υπολογιστή σαν πουκάμισο. Ωραιος!
angelob7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Η πιό έξυπνη στήλη στο Ram είναι το Antiram.....
daniel's_saving_grace Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Πια με το internet ένα περιοδικό σαν το RAM δεν έχει τόσο στόχο να μας πει κάτι που δε θα βρούμε αλλού όσο να φιλτράρει και να οργανώσει τις άπειρες πληροφορίες ώστε να μας παρουσιάσει κάτι κατανοητό και όχι χαώδες. Στην εποχή μας δεν έχουμε πια δυσκολία πρόσβασης στην πληροφορία λόγω έλλειψης αυτής αλλά λόγω υπερπληθώρας και δυσκολίας αξιολόγησης και επιλογής. Αν το κάνει καλά αυτό, είναι άποψη του καθενός, το σίγουρο είναι ότι εγώ σαν αναγνώστης νιώθω την ανάγκη να το διαβάσω και κάθε φορά κάτι μαθαίνω που σίγουρα θα το είχα ξανασυναντήσει αλλά μου είχε ξεφύγει στην υπερπληθώρα πληροφοριών. Επίσης, πολλές φορές τα συγκριτικά τεστ ελληνικού περιοδικού είναι απαραίτητα. Διότι όσο καλά και αν είναι τα site του εξωτερικού και τα συγκριτικά που βρίσκεις στο internet, αν δεν λάβεις υπόψη το ποια από όλα τα προϊόντα κυκλοφορούν Ελλάδα και σε τι τιμές, δεν μπορείς να βγάλεις σαφές συμπέρασμα. Οσο για τη "στήλη του απλού χρήστη" έλεος πια με τους χιλιάδες που τους ενοχλούσε αυτό το πράγμα, ηρεμήστε!!! Ο "απλός χρήστης" το είχε διευκρινήσει άπειρες φορές ότι ήταν "απλός χρήστης" από την άποψη ότι έγραφε ως τέτοιος στο περιοδικό και όχι ως ειδικός πληροφορικής όπως οι άλλοι. Δεν είχε σπουδάσει τίποτα από πληροφορική ούτε είχε ασχοληθεί με τα ενδότερα του υπολογιστή πέρα από ως απλός χρήστη του. Είναι τόσο απλό. Τώρα γιατί πείραζε τον κόσμο ότι άλλαζε υπολογιστή συχνά......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.