Προς το περιεχόμενο

Την γνωμη σας για ηχεια

bill7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 10-15 ευρώ παίρνεις τα CREATIVE INSPIRE T5900 τα οποία μπορεί να είναι 76Watt RMS συνολικά, αλλά είναι εγγύηση... τα χρησιμοποιώ σαν home cinema και είμαι πολύ ικανοποιημένος...

Δημοσ.

Για τον απόλυτο ήχο και το απόλυτο home cinema χτύπα τα Creative Gigaworks S750 7.1 τα οποία βγάζουν 700 Watts!!Είναι λίγο ακριβά (365 ευρώ) αλλά αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω!Σε συνδυασμό και με μία Audigy είναι καλύτερα μπορώ να πω και από ένα στερεοφωνικό της Sony.Αλλά επειδή τα λεφτά είναι πολλά και όπως βλέπω εσύ θέλεις να κινηθείς σε πιο χαμηλά επίπεδα πάρε κάτι σαν αυτό που σου προτείνει ο Jaco.Αλλά να ξέρεις ότι τα Gigaworks είναι ηχεία τα οποία θα σε ικανοποιούν για χρόνια και δε θα χρειάζεται να αλλάζεις κάθε λίγο.Η γνώμη μου είναι μάζεψε λεφτά και χτύπησέ τα.Δε θα χάσεις! :)

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=30&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=83844&Merchant_Id=1&sts_cid=3

εαν δεν σε ενδιαφερει να εχει digital output ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. εαν τα ηχεια σου εχουν ξεχωριστο decoder για το σημα τοτε 8α ειναι πιο ακριβα.

εγω εμεινα εκπληκτος απο την αποδοση τους παντως.

8α σου τα προτεινα παντως αντι για creative τα οποια ειναι υπερτιμημενα κατα τη γνωμη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...