Fozzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω κάποια DVD απο φίλους, τα οποία περιέχουν κυρίως DivX videos...και για την ακρίβεια κάποιες σειρές. Ενώ κάποια αρχεία παίζουν κανονικότατα κάποια άλλα ξεκινάνε και πετάνε ενα Εrror στο ξεκάρφωτο... Δοκιμάζω να τα περάσω στο δίσκο και ενω πχ ειναι 20 αρχεία.. τα 16 γράφονται και στα υπόλοιπα πέρνω μήνυμα CRC Data Error Τα δισκάκια είναι καινούρια, αγρατζούνιστα! τι μπορεί να φταίει? Ισως είναι κακής ποιότητας? (Το ένα ειναι Princo...) To Dvd-Rom που έχω είναι το Pioneer 106S... Γενικά παίζει τρόπος να διαβάσω τα αρχεία αυτά? σε αλλο dvd-rom? υπάρχει ίσως κάποιο πρόγραμμα που να κάνει κάτι?
drm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δοκίμασε το BAD Copy PRO, μου το έχουν συστήσει (νομίζω απο εδώ μέσα) για τον ίδιο λόγο ΑΛΛΑ ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει προσωπικά...
StavrosD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Προφανώς τα δισκάκια είναι από ελαττωματική παρτίδα. Είχα και εγώ από ένα φίλο princo, νομίζω με χρωματιστές θήκες, και τα αρχεία που είναι γραμμένα κοντά στην περιφέρεια του δίσκου δεν διαβάζονται.
doc1000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μια απ' τα ίδια κι εγώ με τα βρωμο-Princo. Απ' τη μέση περίπου και μετά όλο κατεστραμμένο το δισκάκι CRC errors! Μακριά!!!!
Fozzy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια δοκιμασα το BadCopy Pro... Κατεβασα μια free-trial και το άφησα να κανε recovery ΟΛΟ το βραδυ!!! Μιλαμε γύρω στις 12+ ώρες για ενα Divx αρχείο των 170Mb!!! To kουφο ειναι πως οταν ξυπνησα σημερα το πρωι, το αρχείο ειχε γίνε recover...με 4.4% loss οπως έλεγε το πρόγραμμα... αλλα επειδη ήταν TRIAL δε γινόταν να σωθεί κάπου!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Πήγα τουλάχιστον να το ανοίξω με τον Μedia Payer και σιγα το Recovery!!! O MP εβγαλε μηνυμα "Corrupted File" Tι αλλο μπορω να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.