silverblade Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα . Χρειάστηκε για μια εργασία στη σχολή μου να φτιάξω ένα δυναμικό μενού σε κάποια σελίδα. Χρησιμοποιήσα javascript και ο κώδικας βασίστηκε κυρίως σε κλήσεις της document.getElementById().Αν και στον Internet Explorer δουλεύει άψογα σε άλλους browsers με ενεργοποιημένη javascript(Mozilla Opera) φαίνεται μόνο το βασικό αρχικό μενού και τα άλλα παραμένουν κλειστά. Το ίδιο πρόβλημα το είχα και σε άλλο κομμάτι κώδικα που απλά παίρνει από το ένα file textbox το όνομα μιας εικόνας σε μια φόρμα και την εμαφανίζει στο χρήστη για να μπορεί να τη δει πριν τη στείλει.Ο βασικός κώδικας για αυτό είναι var filename=document.getElementById('fileimgid').value; var imagefile=document.getElementById('showimgid'); imagefile.src=filename; Αλλά πάλι δουλεύει μόνο σε IE! Το περίεργο για μένα είναι ότι κώδικας που στηρίζεται και πάλι στη document.getElementById() και κάνει form data validation δουλεύει μια χαρά σε όλους τους browser!Μήπως δεν μπορώ στους άλλους browser να πειράξω τις τιμές όλων των attribute παρά μόνο στο IE? Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε καλά sites για έκμαθηση javascript ?
Turrican Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Δεν έχω τίποτα συγγεκριμένο να σου πώ για το πρόβλημά σου (μιας και δεν βλέπω source) απλά ένα tip. Ο Mozilla έχει μερικά φοβερά javascript debuging tool. Αν χρησιμοποιείς το Firefox άνοιξε την κονσόλα (Tools -> Javascript Console) και θα δείς που χτυπάει λάθος. Δημήτρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.