ylianos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Υπάρχει τρόπος να κάνω το speaker του modem μου να σκάσει γιατί με ξεκουφαίνει κάθε φορά που συνδέομαι; Από το control panel των windows δε γίνεται τίποτα, έχω βάλει το Speaker volume σε Off, αλλά δε χαμπαριάζει! Εχω ένα εσωτερικό crypto winmodem... Eυχαριστώ!
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 anoixe to kouti kai panw sto modem tha deis ena mayro kylindriko bombith me mia trypitsa. an boulwseis tin tryphtsa tha akougetai polu xamhla. gia pio drastikh lush pare ena kolitiri kai bgalto teleiws!
razkal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 gia to diko mou (zoom) eixa vrei ena string sto site tis eterias poy to ekane athorivo.
GT1807 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δοκιμασε μηπως βρεις καινουριους drivers στο site της crypto.Εγω ειχα ενα supra winmodem κ οταν συνδεομουν στο ιντερνετ(του διαολου πραματα),ο ηχος της κλησης συνεχιζοταν(φωνη στο OFF κ αλλες ιστοριες).Ωσπου μπηκα στο site της supra κ ειδα οτι εκεινο το chip ειχε προβλημα απο driver.Κατεβασα τον καινουριο κ δεν το ξανακουσα. Τα σεβη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.