Προς το περιεχόμενο

Low format

vasilis-kristin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

low level format de prepei na ginete parapanw apo 4 fores!!!

uparxei pi8anothta katastrofhs tou diskou kai katafeugoume se ayth th lush mono otan:

a)de mporoume me kanena tropo na formaroume ena disko me epituxia

b)otan o diskos mas vgazei polla bad sectors

Δημοσ.

το low level format οντως δε συνισταται.υπαρχουνε δικσκοι που το αναγραφουνε κιολας.Μετα απο καποιον αριθμο σκανε.Εχω κανει Low level.τα bad sectors απλα μου τα απομονωσε.Κατεβασε ενα disk manager της εταιριας του δισκου για να κανεις δουλεια σου.Μπορεις και με αλλα αλλα καλυτερα απο την μαμα εταιρια

Δημοσ.

Για πείτε κανα καλό προγραμματάκι... έχω έναν μαμημενο δίσκο μπας και καταφέρω και κάνω τίποτα...

Δημοσ.

Δεν βλέπω κάποιον λόγο γιατί ένας σκληρός να παθαίνει κάτι με low-level format.

Το μόνο ίσως που μπορεί να χαλάσει είναι η σήμανση που έχει γίνει από τη μαμά εταιρία για κάποια known bad sectors.

Δημοσ.

mpentenis,

to oti ekanes low level format arketes fores kai de xalase de leei kati...kai gia tous epexergastes lene oti stou 80 oC mporei na kaoun kai merikoi eftasan 100 xwris na pa8oun tpt afto de shmainei aftomata oti ama doume 90oC de trexei tpt k sunexizoume kanonika...

opws swsta anefere o antoniskox merikoi diskoi to anagrafoun ki ollas do not low level format kati xeroun parapanw oi kataskeuastes kai de to sunistoun....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...