Προς το περιεχόμενο

Pos bgazo diafimisis

andromahos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Virtual Dub den grafi se mpeg2. an to xrisimopiisis ua prepi na to metatrepsis se avi kai meta ksana se mpeg2 (gia tin piotita min rotas, asta na pane).

Gia freeware den ksero kaneana na su po (kita sto doom9.org kati 8a exei) alla mporis na xrisimopiisis to Adobe Premiere. (arketa akribo 8a elega)

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το TMPGenc plus (mpeg-2) το οποίο σου υπολογίζει και το bitrate για το τελικό αρχείο, υπολογισμένο για το μέγεθος του δίσκου (4,7 ή 8,5 GB) που του ορίζεις.

Δημοσ.

Λάθος μου με το virtualDub μπορείς να φτιάξεις αρχεία mpeg2 αν έχεις εγκατεστημένο

τον YMPEG Codec (Προσοχή: Θα τον χρεισιμοποιήσεις και για τον βιντεο και για τον ήχο

αν το θές compatible για DVD Video) Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να κοψεις τις

διαφιμίσεις με το VirtualDub και να το αποθηκεύσης σε YMPEG(Από τις ρυθμήσεις να επιλέξεις

MPEG-2 γιατι το default είναι το mpeg-1. Το Πρόγραμμα θα βγάλει 3 αρχεία αυτό που έιναι

σε .avi βγαίνει από το VirtualDub στιν περιπτωσή σου δεν το χρειάζεσαι. Τα άλλα δυο έιναι

το αρχείο βίντεο και το αρχείο ήχου που βγαίνουν από το YMPEG. Εγώ δεν ξέρω κανένα δωρεάν

πρόγραμμα που να κάνει Multiplex αρχεία Mpeg(2). Αν ξέρει κάποιος άλλος να το πεί γιατί

το χρειάζομαι και εγώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...