LEVI Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα παιδιά.Λοιπόν εντελώς ξαφνικά από χτες δεν μου ανοίγει ο explorer.Ιδού το μηνυματάκι του κυρίου Bill : "Windows cannot access the specified device,path,or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." Βασικά χρησιμοποιω τον Οpera και δεν με νοιάζει αν δουλεύει ή όχι ο explorer απλά θα ήθελα να λειτουργεί. Πιθανον να φταιει κάποιος ιος παρόλο που εχω antivirus και firewall. Ακούω ιδέες. Τhanks εκ των προτέρων.
dwarves Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 LEVI, to epatha auto me to evala to SP2... den kserw ti diaolo einai...alla mallon tha kanw reinstall ton IE.....
Godfath3r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 O ie einai sthn lista me ta programmata pou exoun provlhma me to service pack 2????Mhpws ftaiei kati allo??
LEVI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Το SP2 το εχω πολυ καιρο.Το προβλημα δεν δημιουργηθηκε αμεσα αλλα μετα απο μηνες. dwarves αν δεις καποια προοδο με το reinstall ενημέρωσε. Τhx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.