Προς το περιεχόμενο

Format σε Laptop

firegarden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ενας φιλος εχει ενα λαπτοπ το οποιο τα εχει παιξει αλλα δεν ξερει να κανει φορματ,λεει να το δωσει σε μενα (να με χωσει δλδ!)για να του κανω το φορματ.Εχω κανει απειρα φορματ σε desktop pc αλλα κανενα σε laptop οποτε αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν η διαδικασια ειναι η ιδια ή αν θα πρεπει να προσεξω καποια επιπλεον ιδιατεροτητα ή δυσκολια που παρουσιαζουν τα laptop.Kαι κατι ακομα:επειδη ο φιλος μου ειχε αγορασει αυθεντικα Windows μηπως η δυσλειτουργια καλυπτεται απο την εγγυηση;(και ετσι γλιτωσω εγω το χωσιμο;;; :P )

Δημοσ.

apo thn eggyhsh kalyptetai alla mallon 8a su ta priksun mexri na to pareis pisw. opote forget it.

ta laptop sini8ws sinodevondai apo 1-2 CD pou onomazondai recovery CDs kai analamvanun na formarun ton disko aftomata kai na egatastisun ta windows (prokeitai gia image tu disku me tis ergostasiakes ry8miseis). kalo einai ean afta ta CD yparxun na ta protimiseis.

ean den exeis tetoia, tote proxwra kanonika sto format.

Δημοσ.

Εγω στον δικο μου Acer aspire 1613 εκανα format μολις τον πηρα και εβαλα Ελληνικα xp pro αντι για Home Αγγλικα που ειχε χωρις κανενα προβλημα...Απλα χρειαστηκε να ξαναπερασω ορισμενους drivers απο το συνοδευτικο System cd.Αν δεν εχει recover ή system cd αυτο που λες σιγουρεψου πρωτα οτι εχεις τους απαιτουμενους drivers. :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...