Προς το περιεχόμενο

settings Gmail sto Outlook express?

madpkar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

apo oti eriksa mia matia einai third party programma...katevase to...akoloutha to link pou mas edwses kai tha exeis to gmail se pop....douleuei kai gia alla webbased emails..! pantos apo mono tou to gmail den exei pop3 kai smtp servers...!!

ps: viastikame poly na apanthsoume pantos...:) :D alla vre anthrwpe...dwse kai esy to link na doume ti paizei....:D :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μπορέσετε να σετάρετε web-based e-mail accounts μέσω clients θα χρειαστείται κάποιο πρόγραμμα που να φτιάχνει local pop3(incoming) & smtp(outgoing) servers.

Υπάρχουν τέτοια freeware proggies σχεδόν για όλα τα δημοφιλή web-based e-mails.

Για gmail μέσω pop3 έχω δοκιμάσει επιτυχώς τα...

:arrow: freepops Φτιάχνετε το λογαριασμό σας στον client βάζοντας σαν pop3/smtp servers localhost Tο τρέχετε πριν να ανοίξετε το Outlook/Outlook Express. Σε αυτό για κάποιο λόγο δεν μου δούλευε ο smtp - δηλ δεν μπορούσα να στείλω e-mail.

:arrow: gpopper Μια από τα ίδια, αυτό μέχρι στιγμής μου δουλεύει κανονικά σε όλα. Απαιτείται το .NET Framework 1.1 (~23mb) με προτίμηση κ το sp1 αυτού για να δουλέψει.

Άλλα υπάρχοντα gmail utilities μπορείτε να δείτε εδώ στη δεξιά στήλη.

p.s. Μην βιαστείτε να διαλέξετε ακόμα καθώς το gmail άλλαξε μόλις εχτές (03/Νοε/2004) τον τρόπο Login του κ θα γίνει αναβάθμιση στα περισσότερα tools.

/sc

Δημοσ.

sleepy_head, δεν ξέρω. Mπορείς να πας στα link που δίνω κ να τσεκάρεις με τα faq των σελίδων τους. Για gmail πάντως που είναι κ τίτλος του topic δουλεύουν.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...