madpkar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 epsaksa sto google alla den voithithika idiaitera,kserei kaneis tis rytmiseis?
johnnyestia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Νομίζω το gmail δεν υποστηρίζει pop3 και κατ' επέκταση δεν μπορείς να συνδεθείς με το outlook. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
dwarves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 johnnyestia, einai web based standart....apokleietai na to rythmiseis mesa apo outlook...mhn psaxneis adika...!!!
atvelos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 kapou sto help lei oti tha to ftiaksoun stin poria
johnnyestia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 johnnyestia[/b'], einai web based standart....apokleietai na to rythmiseis mesa apo outlook...mhn psaxneis adika...!!! Σε μένα αναφέρεσαι ή στον αποπάνω?
dwarves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 johnnyestia mallon ston madpkar anaferomoun.... :D
johnnyestia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Ευχαριστω που αποκατάστησες την τιμή μου dwarves !!!
johnnyestia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Ευχαριστω που αποκατάστησες την τιμή μου dwarves !!!
madpkar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 http://support.email2pop.com/Gmail_Outlook_Express.html Για ριξτε μια ματια,τι ειν τουτο?
dwarves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 apo oti eriksa mia matia einai third party programma...katevase to...akoloutha to link pou mas edwses kai tha exeis to gmail se pop....douleuei kai gia alla webbased emails..! pantos apo mono tou to gmail den exei pop3 kai smtp servers...!! ps: viastikame poly na apanthsoume pantos... alla vre anthrwpe...dwse kai esy to link na doume ti paizei.... :D
razkal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 αλλο ενα προγραμα για gmail/outlook: http://www.softpedia.com/public/cat/10/3/3/10-3-3-309.shtml
ierax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Pantws egw akolou8hsa akribws tis odhgies pou dinei to link tou Madpkar, alla xwris apotelesma. To outlook e3akolou8ei na mh mporei na synde8ei me to Gmail
madsc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Για να μπορέσετε να σετάρετε web-based e-mail accounts μέσω clients θα χρειαστείται κάποιο πρόγραμμα που να φτιάχνει local pop3(incoming) & smtp(outgoing) servers. Υπάρχουν τέτοια freeware proggies σχεδόν για όλα τα δημοφιλή web-based e-mails. Για gmail μέσω pop3 έχω δοκιμάσει επιτυχώς τα... :arrow: freepops Φτιάχνετε το λογαριασμό σας στον client βάζοντας σαν pop3/smtp servers localhost Tο τρέχετε πριν να ανοίξετε το Outlook/Outlook Express. Σε αυτό για κάποιο λόγο δεν μου δούλευε ο smtp - δηλ δεν μπορούσα να στείλω e-mail. :arrow: gpopper Μια από τα ίδια, αυτό μέχρι στιγμής μου δουλεύει κανονικά σε όλα. Απαιτείται το .NET Framework 1.1 (~23mb) με προτίμηση κ το sp1 αυτού για να δουλέψει. Άλλα υπάρχοντα gmail utilities μπορείτε να δείτε εδώ στη δεξιά στήλη. p.s. Μην βιαστείτε να διαλέξετε ακόμα καθώς το gmail άλλαξε μόλις εχτές (03/Νοε/2004) τον τρόπο Login του κ θα γίνει αναβάθμιση στα περισσότερα tools. /sc
sleepy_head Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 αυτα τα προγραμματα ειναι και για το thunderbird?
madsc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 sleepy_head, δεν ξέρω. Mπορείς να πας στα link που δίνω κ να τσεκάρεις με τα faq των σελίδων τους. Για gmail πάντως που είναι κ τίτλος του topic δουλεύουν. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.