Προς το περιεχόμενο

Τι παίζει με τους sempron?

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να προτείνω σε μια φίλη μου ένα sempron 2600+, ο οποίος απ' ότι είδα τρέχει στα 1.8 GHz, πράγμα που μου φάνηκε περίεργο γιατί ο Athlon XP 2200+ που έχω εγώ τρέχει επίσης στην ίδια ταχύτητα. Τι παίζει με τους sempron? Είναι ακόμα πιο υπερχρονισμένοι Athlon? Είναι αξιόπιστοι ή θα εκτεθώ για τη πρότασή μου? Η απόδοσή τους είναι αντίστοιχη με ένα Pentium4 στα 2.6 GHz, όπως υποδηλώνει το όνομά τους? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

o Athlon XP 2200+ Τρέχει στα 1800MHz

ο Αthlon XP2500+ Τρέχει στα 1833ΜHz

O Sempron 2600+ τρέχει στα 1833ΜΗz

Aπό επιδόσεις ο Sempron είναι άλλη μια τίμια πρόταση από την AMD,αλλά αν βρείς Barton 2500+ σίγουρα προτίμησε τον.

Ο sempron είναι ένας Tbred Core με 333ΜΗz FSB...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

afto pou den exoume dei akoma einai to overclockability tou sempron giati an thymaste oi tbred-b fysagane. emena o dikos mou trexei 220x10 me 1.85v kai einai 2100+....

κανονικα ποση ήταν το vol του επεξεργαστή σου.

Εχω εναν sempron 2800+(2000 166X12 1.6v) και τον ανεβασα στα 178X12 1.7v σηκώνει κι άλλο vol?

Δημοσ.

Δόξα το θεό των επεξεργαστων τα μωρά μου είναι στα 1,9<

Αν έχεις καλή ψύξη και σταθερό τροφοδοτικό πάτα τους.Ούτως η άλως θα τον αλλάξεις πριν προλάβει να χαλάσει :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

aGka8l ....Ναι έτσι λένε στα Πλαίσια, στα Multirama κτλ για να αγοράζουν απονήρευτοι πατάτες.Οπως έχω ξαναπεί αγοράζετε Intel για να κρατά η λατρευτή AMD τις τιμές χαμηλά :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...