Προς το περιεχόμενο

Πόσα θα πληρώνω στη vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή έχω χάσει τη μπάλα με την ADSL, θα ήθελα λίγη βοήθεια. Κατ' αρχάς, διαπίστωσα σήμερα ότι η υπηρεσία ADSL δεν υποστηρίζεται στη περιοχή μου από τον ΟΤΕ. Υποστηρίζεται όμως από τη Vivodi, η οποία απ' ότι ξέρω έχει δικό της ιδιωτικό δίκτυο. Μπορεί να μου πει κανείς αναλυτικά (μηνιαία συνδρομή ISP, πάγιο κλπ) πόσα θα πληρώνω κάθε μήνα αν γίνω συνδρομητής ADSL στη vivodi; Θα επιβαρυνθεί το πάγιο που πληρώνω στον ΟΤΕ; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

as poume oti thelw na valw vivodi. exw idi grammi statherou tilefwnou ote. tote ti ginetai?? Plirwnw kanena deutereuon telos??

pia einai i diafora tis shared LLU kai tis full LLU??

simferei i vivodi? ti enalaktikes lyseis uparxoun??

Δημοσ.

na upologizei kaneis symfwna me ta link pou edwse o RaNd

telos energopoihsis Vivodi + telos egkatastasis modem me to fpa sta 88E

kai meta mono tin miniaia syndromi, swsta??

den yparxei kanena allo miniaio telos xrisis polymorfikis grammis kai tetoies m*lkies as poume pou den fainetai sto site??

Δημοσ.

Thanx RaNd! Απ' ότι κατάλαβα κάθε μήνα πληρώνω το π.χ. shared LLU συν τη ταχύτητα DSL που θέλω, δηλαδή αν θέλω Shared LLU + DSLNet 384/128 θα πληρώνω 50 ευρώ το μήνα τελική τιμή. Διόρθωσε αν κάνω λάθος. Τα modem και τα τέλη σύνδεσης δε με πολυνοιάζουν, αφού θα τα πληρώσω μόνο μία φορά. Ευχαριστώ και πάλι, και αν θες απάντα και στις ερωτήσεις του peterp@n^ γιατί έχω κι εγώ τις ίδιες απορίες.

Δημοσ.

Κατι εναλλακτικο...

http://adslwizard.forthnet.gr/

Στο 13880 της Vivodi θα σας κατατιπισουν καλυτερα! Πηρα κ γω, και οσο

αφορα τις τιμες και χρεωσεις ηταν πολυ κατατοπιστικοι!

(Χτες εκανα αιτηση κ γω :) )

Δημοσ.
Μην ξεχνάτε να υπολογίζετε και το πάγιο που πληρώνετε ήδη τώρα είτε είναι pstn ή isdn.

Nai, kati tetoio ennoousa san deutereuon pagio. Einai to idio, tha einai perissotero me tin DSL, ti paizei??

nai, tha thl. aurio sto 13880

thanx!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...