Προς το περιεχόμενο

F.E.A.R

Fotografos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

F.E.A.R. patches, servers & SDK v1.03

Vivendi Universal has released the promised patch (local US mirror - US patch ~ 256MB) for F.E.A.R., the sci-fi first-person shooter by Monolith Productions. This release adds Punkbuster support, a new vote kick option and three new multiplayer maps, along with fixing a couple of crashes, a dozen multiplayer issues, a number of server problems and more. It's accompanied by updated Win32 (116MB) and Linux (110MB) standalone servers as well as the public tools v1.03 (233MB).

http://www.sierra.com/file_list.do?gamePlatformId=1833

http://www.3dgamers.com/games/fear/downloads/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

loipon to paixnidi tora to ebala sto pc mou mou fenetai arketa kalo den to exo paiksei poli giati exo ena mikro problima den akougontai oi dialogoi....

tipota apo omilia ola ta ipoloipa nomizo ok!exo mia audigy 64 apli paizei kammia idea?

diabasa poles selides mou bgikan ta matia den ksero an to exete ksanapei!!!

thaks:confused: :confused:

Δημοσ.

μόλις το τερμάτισα, το είχα ξαναεγκαταστήσει στο pc μου για να τεστάρω την κάρτα γραφικών. το παιχνίδι είναι καθαρά "οπτικοακουστικό". με φουλ γραφικά είναι ΑΛΛΟ παιχνίδι σε σχέση με αυτό που έπαιζα όταν το πρωτοπήρα με την παλιά μου κάρτα.

γραφικά αναφοράς, αλλά όπως έχω ξαναεπισημάνει απίστευτη ρηχότητα σεναρίου κι αντιγραφή άλλων παιχνιδιών/σεναρίων.

Δημοσ.

Τα γραφικά του ήταν ωραία, δέ λέω, αλλά ακόμα και με τα γραφικά στο full, τη βαρεμάρα δεν τη γλίτωσα.

Η πλοκή ήταν πολύ επαναλαμβανόμενη, σε τέτοιο βαθμό που το τερμάτισα μόνο και μόνο για να δώ τί γίνεται στο τέλος, για να ικανοποιήσω τη περιέργειά μου.

Απλώς έπεσε πολύ hype για το παιχνίδι αυτό.

Δημοσ.

Hello παιδια!

Μια ερωτηση αν και το εχετε αναλυση το θεμα αλλα καθε συνθεση PC ειναι διαφορετικη γι'αυτο ειπα να ρωτησω!

Εχω εγκαταστισει το παιχνιδι και πραγματικα δεν μπορω να παιξω με τιποτα.

Δεν εχω τρελες απαιτησεις,απλα να τρεχει.

αυτη την στιγμη εχω P4 2,8,RAM 512 (333) και ATI 9600 256mb.

Αν βαλω αλλη μια 512 θα μπορω να παιξω αξιοπρεπως????

Ξαναλεω δεν εχω τρελες απαιτησεις αλλα οχι να παιζω και σε 640x480!!!!

Eυχαριστω

Δημοσ.
Hello παιδια!

Μια ερωτηση αν και το εχετε αναλυση το θεμα αλλα καθε συνθεση PC ειναι διαφορετικη γι'αυτο ειπα να ρωτησω!

Εχω εγκαταστισει το παιχνιδι και πραγματικα δεν μπορω να παιξω με τιποτα.

Δεν εχω τρελες απαιτησεις' date='απλα να τρεχει.

αυτη την στιγμη εχω P4 2,8,RAM 512 (333) και ATI 9600 256mb.

Αν βαλω αλλη μια 512 θα μπορω να παιξω αξιοπρεπως????

Ξαναλεω δεν εχω τρελες απαιτησεις αλλα οχι να παιζω και σε 640x480!!!!

Eυχαριστω[/quote']

Δές το post 131 στη παρακάτω σελίδα και δοκίμασε τις ρυθμίσεις που πρότεινα.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=86720&page=9

Το παιχνίδι σε 800Χ600 θα πρέπει να σου παίζει αρκετά καλά.

Δεν είναι τόσο θέμα μνήμης όσο κάρτας γραφικών.

Με τις ρυθμίσεις που δοκίμασα, σε υπολογιστή με κάρτα Geforce5700 128MB, το παιχνίδι έπαιζε ανετότατα (πάνω από 25 fps).

Δοκίμασέ τες.

Δημοσ.

εγω δεν ξερω τι γινεται και με την x800gt δεν μπορω να το παιξω χωρις να κανει κοληματα,τωρα η καρτα ειναι,η mobo που εχει via chipset και δεν συνεργαζεται καλα με καρτα?ποιος ξερει?παντω την αναληση δεν θελω να την κατεβασω.ημαρτον με τετοια καρτα και να παιζω 800x

παντως θα δοκιμασω και τις ρυθμησεις που λετε

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

F.E.A.R. Combat released

It's here, and it's free! F.E.A.R. Combat has now been released, allowing you to play the multi-player component of F.E.A.R. at absolutely no cost, regardless of whether you already own the game or not. The only bad news is that the download is a big one - 1.8GB to be precise, so steel yourself for a long wait.

http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=fearcombat_en_107.exe

Δημοσ.

Παιδιά το δοκίμασε κανείς το F.E.A.R. combat για να μας πει εντυπώσεις; Περισσότερο όσον αφορά την σύνδεση. Με μία 384 θα μπορέσουμε να δούμε φως; Γιατί αν είναι να μην παίζει με 384 μην κατεβάζουμε άδικα 1,8GB.

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά το δοκίμασε κανείς το F.E.A.R. combat για να μας πει εντυπώσεις; Περισσότερο όσον αφορά την σύνδεση. Με μία 384 θα μπορέσουμε να δούμε φως; Γιατί αν είναι να μην παίζει με 384 μην κατεβάζουμε άδικα 1,8GB.

Το κανονικό multiplayer του FEAR έπαιζε ανεκτά σε 384. Άλλοτε με lag άλλοτε με σχεδόν καθόλου. Το combat ως ατόφιο το multipayer component του FEAR, αναμένεται να έχει την ίδια συμπεριφορά. Δυστυχώς (ή ευτυχώς :) ) εγώ πλέον έχω 1024 και δε μπορώ να διαβεβαιώσω για κάτι περισσότερο.

Και μεταξύ μας, για τέτοια multiplayer... απο 512 και πάνω. (κάτι λέγαν ότι απο Σεπτέμβρη διπλασιάζονται οι συνδέσεις ( ; )).

Δημοσ.

Όντως λένε για διπλασιασμό των ταχυτήτων απο Σεπτέμβρη, αλλά αν δεν δω δεν πιστεύω τίποτα!!! Αλλά εφόσον παίζει υποφερτά και με 384 θα δοκιμάσω να το κατεβάσω. Ελπίζω μόνο να γίνεται και join σε συγκεκριμένη ip. Tουλάχιστον να παίζουμε με κανέναν φίλο σε περίπτωση που δεν μας κάνουν τη χάρη οι servers του FEAR.

Δημοσ.

diladi gia na katalavoume gia na valeis to compat prepei na exeis to fear egatestimeno .?? apo kei kai pera den thelei patches kai loipa einai free to compat? i simvenei kati allo ? gia na xeroume na katevasoume an einai .

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...