Προς το περιεχόμενο

Sims 2

lallasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia eleos!:evil:

to egkatestisa apo ta original cd me valid cd-key kai ola ta sinafi kai sinexeia mou leei oti exw egkatestimeno emulation software.siga min kanw uninstall to alcohol 120% gia na paixw to the sims 2, gia malakes psaxnoune?

anagkastika tou ebala no-cd patch alla twra de me afhnei na swsw to paixnidi!

8a trela8oume teliws?

nick_gr, ti lysh exei bre8ei?an den mporeis na tin peis public , steile mou pm.

ta settings ta ebale apo mono tou ola sto high alla psilo kolaei pou kai pou to game.

exw P4 @ 2,4 GHz , 512 MB DDR (Kingston @ 333 MHz) , Radeon 9600 XT @ 128 MB.

ayrio perimenw allh mia 512ara mnhmh.

bebaia tou psilosa poly tin analysh , apo 1024x768 pou to eixe to piga 1280x960.

8a prospa8isw na ti meiwsw mpas kai de kanei ta kolimata.

to pio xalia 3ekinima me ayto to game!eleos!

&^$)&^)^%^$)&%* :evil:

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

telika de to piraze to alcohol alla to clone.

alla pali eleos!

me to parapanw sistima pou sas eipa kai me 1024 kai xamilwmena ola sto medium de mporw na kanw mia pliri peristrofi to spiti xwris na kolisei 3-4 fores to paixnidi!

eleos!

edw paizw doom 3 mia xara!

ti lalakes re fousti mou!!!

elpizw ayrio pou 8a mou er8ei i 512ara kai 8a paw sto giga na paei kalytera.

alh8eia esena re lallasgr pws sou paizei kanonikotata se toso palio mixanima?mipws sou ri8mise ta detail apo mono tou se low?

Δημοσ.

paidia de to pisteyw milame!

ebala tin 512ara panw kai pleon exw 1 GB DDR @ 333 MHz me P4 @ 2,4 GHz kai Radeon 9600XT @ 128 MB DDR kai akoma trwei kolimata me ola sto full.

khriws otan allazoune rouxa kai peristrefontai gyrw apo ton axwna tous kai opou exei polu kinisi (px se community lots klp).

basika pisteyw pws einai 8ema drivers kai ama bgalei neoterous h ATI 8a trexei sfaira.

e de mporei na min mou kolaei to doom 3 kai to far cry kai na mou ta masaei to the sims 2 twra, mi trela8oume kai teleiws!:evil:

sa game leei polla bebaia...exw kolisei asxima milame!:P

Δημοσ.

Egw den apokleiw na einai kai adynamia tis kartas grafikwn pou exeis...Diladi i Ati na min ypostirizei teleia to sygkekrimeno game..Opws eipes poly pithanon einai, sti nea anabathmisi twn drivers ola na pane kala kai na paizeis to paixnidi xwris tetoia problimata...H G-force 2 pantws pou paizw egw ante na mou kanei ena kwlimataki stis 2 wres pou paizw gia 10 deyterolepta....An to testarw sto kalytero mixanima pou exw mporei kai na g*mei....Tespa....Emena opws exw pei kai se proigoumeno post mou ta rythmise ola aytomata sto low alla to kalo einai oti den mou kanei kwlimata par' ol' ayta... :D Eimai apo tous lucky tis ypothesis...:D

Δημοσ.

efoson oi perissoteroi pou eipame oti trwei kolimata exoume ATI VGA de mporw na to dikaiologisw alliws.eidika tou paidiou me tin 9800 kai 2 GB ram...eidwmen.

plaka plaka re c lallasgr, balto sto allo sistimataki sou pou exeis tin 5700 na pas peis pws paei.an ekei trexei kala ftaine standar oi drivers ths ATI.an kai esena sta masisei me ola sto high , tote ekane patatia h EA , opote kai prepei na perimenoume dior8otiko patch.

pantws lucky de 8a se elega akribws mias kai ama deis to game se full detail 8a katalabeis ti xaneis.egw proswpika protimw na to exw ola sto full kai na blepw kai ti paramikri leptomereia apo to na tou meiwsw ta details kai na trexei kalytera.glyka8ika twra blepete!:P

to no censorship patch 10 kb einai telika kai douleuei mia xara alla einai kotsana kata tin apopsh mou.siga.ti deixnei ti kopela sa na einai koukla apo katasthma.oute v*z* fainetai , oute m***i , mono ligos k**os...

anyway paw na sinexisw!!!

Δημοσ.

Exete dikio paidia to paixnidi einai ola ta lefta se full details...To ekana install prin kana misawro kia mexti twra epaiza gia na dw an yparxei kamia anwmalia klp...Tipota apolytws, ektos apo ena mikro kwlimataki gyrw sta 20 deyterolepta alla ayto mporei na ofeiletai kai sto oti douleuan taytoxrona sto pc DC++,Flashget,Azureus kai o ftp mou server...Opote den to kostologw san kwlima tou paixnidiou(to opoio bebaia den apokleietai na itan kai aytounou)...Kanena allo kwlima pantws den eida oute otan allazoun rouxa oute pouthena allou...Opote mallon prepei na perimenete ti new version twn drivers tis Ati... :D

Ayta...

Δημοσ.

Basika den exw kanei kamia rythmisi manual...Den exw psaxtei idiaitera gia na poly peirazw tis ryhtmiseis aytes....Oriste kai kapoies fotografies tou sims na geite oti ola einai sto full...Akribws etsi paizw...

untitled.jpg

Sims2.jpg

Sims2_2.jpg

Sims2_3.jpg

Δημοσ.

nai re c ama sou travi3w screenshot kai mena etsi fainetai! akribws etsi einai ri8mismeno kai to diko mou.

to 8ema einai ingame ti ginetai!

allou prepei na tin psaxoume tin douleia.sta anti aliasing kai anisotropic filtering klp isws. an kai me ola se off pali to ekane.

alh8eia ayto to option pou leei "use square pixels" ti na kanei arage?gia na to dokimasw kai ayto...

pantws sto site tis ATI de eida na anaferoune kati gia ayto to 8ema!:(

re cis mipws ftaiei to service pack 2?:roll: esy lallasgr, to exeis egkatestimeno?

Δημοσ.

re sy exeis SP2 epanw...Se ola ta forum lene apegkatastasi anagkaia gia na paikseis aneta to game...To SP2 dimiourgei megalo problima sto game...Apo osa exw daibasei polloi lene oti afouapegkatestisan to SP2 meta doulepsan mia xara kai ta no-cd files... :D

Ti na sou pw...Egw oxi den to exw egkatestimeno giati eixa akousei tosa asxima kai "fobithika" na to balw...Mia xara eimai me to SP1 kai dyo rtia patchakai parapanw...

Δημοσ.

Κι' εγώ SP1 έχω αλλά σπίτι δεν μπορώ να χτίσω... :( Όποιος ξέρει τη λύση γι' αυτό το πρόβλημα ας μου στείλει πμ όποτε μπορέσει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

emena to SP2 de mou exei dhmiourghsei kanena apolytws problhma se kanena game h efarmogh.

isa isa poly pio kala mou pane ola.

isws na eixane balei kamia beta ekdosi ta paidia pou les lallasgr.egw exw thn official.

kante to omws post to 8ema kai se kana 3eno board na akousoume kai alles apopseis panw sto 8ema!

oso gia spiti,save klp mou pe to kolpo o lallasgr to ti prepei na kanete.opoios 8elei as steilei pm h se keinon h se mena gia ta peraiterw.

cheers!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...