thanos2718 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 1ον: Τhanks 2ον: μου το παιζει στην μιση οθονη σαν να ειναι τετραγωνο το pc !Μπορουμε να κανουμε τιποτα?
lefi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Φίλε μου βρήκες την λύση ή 5 χρόνια μετά ακόμη τυραννίεσαι; Σου έχω την λύση πάντως, εάν θες σου την γράφω. Αλλά μην την γράφω τζάμπα άμα το έλυσες το θεματάκι. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά βρήκα πολύ καλούς κωδικούς. παιδια εχω το sims 2 και θελω να το παιξω χωρις το cd του. ξερει κανενας πως? Είναι πολύ καλά κλειδωμένο το Sims αλλά υπάρχει τρόπος, εδώ βέβαια είναι λίγο δύσκολο να σε βοηθήσω λόγω των κανόνων του forum.
adi32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 θελω να κατεβασω καποια πραγματα για το The Sims™ 2 Mansion & Garden Stuff απο το Exchange στο http://thesims2.ea.com/exchange/index.php?pid=Exchange Μου λεει να γραφτω και να κανω register to παιχνιδι Πρεπει να εχω αυθεντικο το αρχικο SIMS2 ή το The Sims™ 2 Mansion & Garden Stuff?
lahsmi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γεια σας και απο μενα,λοιπον 8α περασω αμεσως στο πρόβλημα μου και εύχομαι καποιος να με βοηθειση.οταν κάνω εγκατάσταση στο sims 2 σταματα στο 4% στη γλώσσα δηλαδή και χαλαει ολη η εγκατάσταση το ιδιο παιχνίδι το επαιξα και λιγα χρονια πριν και ειχα το ιδιο πρόβλημα δε θυμάμαι πος το ειχα λυση τοτε . ευχαριστώ για όποιον βοηθειση
jeep13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ισως εχει προβλημα το δισκακι. Αφου λογικα το εχεις αυθεντικο, κατεβασε το απο καποιο σαιτ και (χωρις να ειμαι σιγουρος) ετσι ειναι νομιμο. Κανε εγκατασταση απο το κατεβασμενο. Αν, απο την αλλη δεν σε ενδιαφερει ο νομος η λυση ειναι ιδια.
fani_ker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Παιδια καλησπερα!! Δεν ηξερα σε ποιο topic να κανω την συγκεκριμενη ερωτηση επομενως ελπιζω να μην ειναι προβλημα.. Εχω παρει προσφατα τον Dell inspiron 3542.. απο χαρακτηριστικα εχεi Intel ® Core™ i3-4005U Processor (3M Cache, 1.70 GHz), καρτα γραφικων GeForce 820M με αποκλειστικη μνημη γραφικων 2GB , 4 GB DDR3-RAM και σκηρο 500gb.. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν με αυτα τα χαρακτηριστικα θα μου παιξει καποιο απο τα sims και αν ναι ποιο μου προτεινεται για καλυτερη αποδοση? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα