Προς το περιεχόμενο

Sims 2

lallasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου βρήκες την λύση ή 5 χρόνια μετά ακόμη τυραννίεσαι; :P Σου έχω την λύση πάντως, εάν θες σου την γράφω. Αλλά μην την γράφω τζάμπα άμα το έλυσες το θεματάκι.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά βρήκα πολύ καλούς κωδικούς.

παιδια εχω το sims 2 και θελω να το παιξω χωρις το cd του. ξερει κανενας πως?

Είναι πολύ καλά κλειδωμένο το Sims αλλά υπάρχει τρόπος, εδώ βέβαια είναι λίγο δύσκολο να σε βοηθήσω λόγω των κανόνων του forum.

• 8 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας και απο μενα,λοιπον 8α περασω αμεσως στο πρόβλημα μου και εύχομαι καποιος να με βοηθειση.οταν κάνω εγκατάσταση στο sims 2 σταματα στο 4% στη γλώσσα δηλαδή και χαλαει ολη η εγκατάσταση το ιδιο παιχνίδι το επαιξα και λιγα χρονια πριν και ειχα το ιδιο πρόβλημα δε θυμάμαι πος το ειχα λυση τοτε . ευχαριστώ για όποιον βοηθειση

Δημοσ.

Ισως εχει προβλημα το δισκακι.

Αφου λογικα το εχεις αυθεντικο, κατεβασε το απο καποιο σαιτ και (χωρις να ειμαι σιγουρος) ετσι ειναι νομιμο.

Κανε εγκατασταση απο το κατεβασμενο.

Αν, απο την αλλη δεν σε ενδιαφερει ο νομος η λυση ειναι ιδια.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!! Δεν ηξερα σε ποιο topic να κανω την συγκεκριμενη ερωτηση επομενως ελπιζω να μην ειναι προβλημα.. Εχω παρει προσφατα τον Dell inspiron 3542.. απο χαρακτηριστικα εχεi Intel ® Core™ i3-4005U Processor (3M Cache, 1.70 GHz), καρτα γραφικων GeForce 820M με αποκλειστικη μνημη γραφικων 2GB , 4 GB DDR3-RAM και σκηρο 500gb.. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν με αυτα τα χαρακτηριστικα θα μου παιξει καποιο απο τα sims και αν ναι ποιο μου προτεινεται για καλυτερη αποδοση? ευχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...