Erethren Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ρε παιδια εχω βαλει το σιμς 2 κ μολις χτες κατεβασα τα expansion.αν τα εγκαταστησω θα μου διαγραφουν τα saves?κ αν οχι θα μπορω να συνεχισω τα saves μαζι με τα expansion?thanks!!!!
giorgos147 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Και όπως σου απάντησα και εδώ...ΌΧΙ!Καλά...στραβός είσαι;
Erethren Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 τα κατεβασα τα expansion αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να παιξει το sims.το κανω mount image to cd του sims2 κ λεει insert the cd..τι να κανω ρε παιδια ακριβως????μπορει καποιος να μου πει?
Erethren Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει πως σκατα παιζουν τα expansion??εχω βαλει το seasons και μετα που παω να βαλω το apartment μου λεει "The application has crashed"συγκεκριμενα μου βγαινει το μηνυμα αυτο οταν ΠΑΝΤΑ παω να δω τι επιπλα υπαρχουν.Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει γιατι δεν την παλευω!!thanks!!!!
trelaaaaa Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 απο που το κατεβαζουμε δεν εχω καταλαβει!!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 δεν πρόκειται να μάθεις από εδώ, απαγορεύεται από το policy του forum τέτοιου είδους βοήθεια...
christos_75 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 και εδω ο Thresh? Παρε το γνησιο και ασε τα πειραματα.
lakis350 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Γειά σας. Μιά άσχετη ερώτηση. Πως γίνεται να αλλάξει κανείς τα ρούχα των Sims. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Ευχαριστώ.
lefi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας και χρόνια πολλά επειδή ο αδελφός μου δεν τα καταφέρνει και για να το παίζω πιο άνετα ψάχνω στο διαδίκτυο κανέναν κωδικό (δοκιμασμένο όμως) που να ανεβάζει της ανάγκες; είτε μια-μια είτε όλες μαζί.Έχω παλαγώσει με τους λειτουργικούς κωδικούς και τα λεφτά, μπορείτε να βοηθήσετε; (για Sims 2 χωρίς expansion αναφέρομαι)
dontbugme Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου βρήκες την λύση ή 5 χρόνια μετά ακόμη τυραννίεσαι; Σου έχω την λύση πάντως, εάν θες σου την γράφω. Αλλά μην την γράφω τζάμπα άμα το έλυσες το θεματάκι.
stratos.x Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 παιδια εχω το sims 2 και θελω να το παιξω χωρις το cd του. ξερει κανενας πως?
thanos2718 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλησπερα, Πριν λιγο καιρο ξεθαψα το sims2 και ειπα να το ξανα αρχισω λιγο!Το εγκατεστησα σε win7 αλλα μου εμφανιζει προβληματα ! Για αρχη μου βγαζει αυτο το μηνυμα :Noname3.bmp και μετα παταω εκετελεση προγραμματος και μου βγαζει αυτο : Noname1.bmp
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο της συντομευσης και πατα ιδιοτητες και μετα πηγαινε στο ταμπ που λεει συμβατοτητα. μετα τικαρε το κουτακι που λεει ''εκτελεση προγραματος σε λειτουργεια συμβατοτητας για'' και απο κατω επελεξε Windows XP (Service Pack 3) υστερα εφαρμογη και οκ και ανοιξε το παιχνιδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα