Προς το περιεχόμενο

Sims 2

lallasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια!

Δοκιμαζω να κατεβασω απ το mod the sims 2,αλλα δε δουλευει!Θελει...μπισκοτα!(No cookies found)Τι πρεπει να κανω;

Και κατι αλλο,γινεται να δημιουργησω sims με π.χ καστανοξανθα μαλλια;Πως;Και τι ακριβως εστι το body shop;Δεν εχω καταλαβει πως δουλευει ή πως το συνδεω με το παιχνιδι!To family creation ειναι πολυ πιο ευχρηστο!Arioch 79,θα μπορουσες να μου δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες για τη μεταγενεστερη επεξερσια των sims;Βασικα τι ειναι τι SimPE;

Συγνωμη για ολο αυτο το φλομωμα με ερωτησεις,αλλα ειμαι καινουργια εδω και ολα αυτα τα ερωτηματα με βασανιζαν καιρο.Ευχαριστω!

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νοίκιασα λοιπόν το Sims2 από ένα βίντεο κλαμπ και μου βγήκε η ψυχή μέχρι να το εγκαταστήσω. Για κάποιο λόγο έπρεπε να αλλάξω τις τοπικές ρυθμίσεις και μετά αντέγραψα τα αρχεία από τα CD στο σκληρό και το εγκατέστησα από 'κει. Μόνο έτσι γινόταν. Θέλω πολύ όμως αυτό το παιχνίδι και σκέφτομαι να το αγοράσω. Όμως βλέπω (κάντε ένα google) πολλά προβλήματα κατά την εγκατάσταση, έχετε αντιμετωπίσει κανένα; Κρίμα τα 50? :\

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω το παιχνιδι με αρκετα expansions και θελω να κανω format.Τα saves ειναι στα εγγραφα μου?Βρηκα εναν φακελο αρκετα μεγαλο εκει.Αυτος ειναι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια εγο εχω το σιμσ και μολις παω να το βαλω να παιξει μου λεει:"Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in this system. Please make sure you have a DirectX 9.0c compatible graphics adapter and have installed the latest Drivers provided by the manufacturer."σας παρακαλω πειτε μου πως μπορω να το φτιαξω???εχω κατεβασει sp2 εχω και το directX 9c τελευταια εκδοση!!!αλλα δεν κσερο τι αλλο να κανω!!!σας παρακαλω βοηθεια!!:-(:cry::cry::cry:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Eγω εχω πολυ πλουσιο ιστορικο σε θεματα λυσεις και προβληματα των σιμς!

Αρχικα, δε μπορουσα να τους εγκαταστησω...

Ειχα δοκιμασει τα παντα!

Ειχα πλεινει το CD με σαπουνι (ειχα κανει αναζητηση και διαβασα σε ενα φορουμ οτι καποιος το κανε και δουλεψε, οχι, δε τρελαθηκα!) κατεβασα ενα εικονικο CD των windows, ενα προγραμμα για να το κανω .iso, αλλαξα τη γλωσσα του υπολογιστη μου στα αγγλικα και παλι δεν εγινε τπτ!! Αλλα μετα ανακαλυψα οτι ειχα ξεχασει να αλλαξω μια καρτελα...

Τελος παντων, η εγκατασταση ολοκληρωνεται! Επιτελους! Παω να παιξω, και μου λεει κατι τετοιο "CD emulation programm detected. The game cannot be ran" 'η καπως ετσι. Ελεεινο? Ξανα ψαχνω στο google... Αιτια το CD/DVD cloner, το οποιο υποτιθεται οτι ειχε μια ρυθμιση για να το φτιαξω, αλλα μαλλον το δικο μου ηταν αρχαια εκδοση και δεν ειχε... Τι να κανω, το διεγραψα, οι σιμς αξιζουν ποιο πολυ!

Και ναι, τωρα, με την απωλεια ενος πρακτικου προγραμματος και με τον υπολογιστη μου στα αγγλικα, να μη καταλαβαινει τα ελληνικα παραθυρα, μπορω και παιζω σιμς!

Το μπορω ειναι σχετικο.

Καποια στιγμη ανακαλυπτω οτι γινεται να κατεβαζεις μπιχλιμπιδια απο το ιντερνετ. Και καλυτερη σελιδα για αυτη τη δουλεια ειναι το modthesims2.com...Αλλα δε μπορουσα να κατεβασω! Μου εβγαζε μηνυμα "no MTS2 cookies found" Το λαπτοπ μου θελει μπισκοτα! Ελλεινο;

Ολως τυχαιος, μια φορα μπηκα με mozilla και απο τοτε δουλευουν! Δεν εχω ιδεα πως διορθωθηκε, αλλα συμβαινουν αυτα!:-)

Μετα, μου εβγαζε πολυ τακτικα το μηνυμα the application has crashed and it will now terminate. Αυτο παλι διορθωθηkε μονο του, οταν εβαλα καποια expansion!

Προβλημα ειχε και το Bodyshop."Direkt3D returned an error:D3DERR_INVALIDCALL! The application will now terminate..." Διορθωθηκε κι αυτο μονο του με τα expansions.:-D

Kαι κατι αλλα προβληματα (δεν εμφανιζοντουσαν τα περισσοτερα κατεβασματα, καποια δερματα ειχαν προβλημα κ.α) διορθωθηκαν μονα τους...

Αλλα τωρα, δε ξερω τι στο καλο εχει συμβει και δε με αφηνει να μπω σε καμια οικογενεια!! Το αφησα 3 ωρες να κανει loading, μα τιποτα! Χρειαστηκε να το κλεισω μεσω control+alt+delete... Δεν ειχε κολησει, απλως δε σταματουσε να κανει loading.

Εψαξα στο ιντερνετ να δω τι φταιει, και πραγματικα δοκιμασα τα παντα!

Εκανα ανασυγκροτυση δισκου, ελευθερωσα μνημη, το αφησα να κανει loading για ωρες, και διεγραψα καποια κατεβασματα. Μαλιστα, για το τελευταιο κατεβασα ενα ειδικο προγραμμα (cleaninstaller) το οποιο μου ελεγε ποια κατεβασματα δε δουλευουν, ποια πιθανον να μπερδευουν το παιχνιδι, ποια ειναι διπλα και αλλα ενδιαφεροντα.

Με βαση αυτα, εκανα καποιες διορθωσεις, και για μια φορα σταματησε να κανει Loading και με εβαλε στην οικογενεια, αλλα δε δουλευε ο χρονος! Σαν να ηταν σταματημενος, τα δευτερολεπτα δε περνουσαν, οι sims δε κινουνταν...

Τωρα ουτε καν αυτο, συνεχιζει επι ωρες να κανει loading...

Παρακαλω, εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει;;;

Ξεχασα να δοκιμασω τιποτα; Τι κανω λαθος;;;:cry::cry:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω βαλει το bon voyage

επειδη παιζει η μικρη το εχει κανει σαλατα

ειχαμε φτιαξει μια οικογενεια με 5 παιδια αλλα τα πηρε ολα η κοινωνικη λειτουργος

1) αυτα υπαρχει τροπος να επιστρεψουν ?

2) γινεται να μην τα παιρνει η γρια αυτη αν δεν τα φροντιζεις?

3) μπορω να προσθεσω αλλα παιδια τωρα?

4) μπορω να φτιαξω νεα οικογενεια και να τη βαλω να αγορασει το σπιτι που εχω φτιαξει?

Δημοσ.

Γεια σας. Δεν ξερω αν μιλάμε για το ίδιο. Εγω έχω το SIM 3000. Ηταν για Windows 98. Τελικά το εγκατεστησα χρησιμοποιώντας ενα προγραμματάκι (δεν το θυμαμαι αυτη τη στιγμή που γραφω). Το εγκατεστησα σε HP G5060EV διπύρηνο με XP PRO, σε ενα HP zv5481ea PIV 3,4 Ghz με XP HOME και σε ενα ACER 1644, Centrino 2,0 Ghz με XP Pro. Σε όλα τρεχει αψογα και στις μεγιστες αναλύσεις. Οταν το εγκατεστησα σε ενα TOSHIBA M45-359S, Centrino 2,00 Ghz με XP Pro, ανοιγει το παιχνιδι και μολις αρχιζεις να παιζεις σβηνει o υπολογιστής. Αυτό γίνεται και στην πιο χαμηλή ανάλυση. Με δεδομένα την ποιότητα του υπολογιστή και τις δυνατότητες του (θεωρητικά καλύτερος τουλαχιστο απο τους δύο παραπάνω) τι μπορεί να συμβαίνει?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω windows xp με service pack 2 κανω εγκατασταση το the sims 2 γνησιο με τα 4 cd μολις παει στο 22% μου βγαζει ενα μυνημα E/support/es/Leeme.txt' μπορει καπιος να μου πει τι να κανω?:cry::cry::cry:

• Moderators
Δημοσ.

Σου λεει μηπως τι γινεται με αυτο το αρχειο? Οτι δε μπορει να το αντιγραψει? Κατι αλλο?

Μου φαινεται οτι πρεπει να ειναι γρατζουνισμενο το cd....

Κι επισης, γιατι τοσο αγχος με τα Sims πια? Δευτερο τοπικ -αγχους με σιμς- που ανοιγεις...

Δημοσ.

Απ'όσο ξέρω,είτε είναι επειδή είναι γρατσουνισμένο το cd,αλλά αν το πήρες πρόσφατα,πιθανόν να έχει γαλλικά στοιχεία σε αυτό το αρχείο(το Leeme) και σε ένα άλλο..αντέγραψε όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο,μετονόμασε αυτό το αρχείο και τρέξτο μετα από το φάκελο σου. Αν δεν είναι αυτό το πρόβλημα,το αρχείο τότε είναι κατεστραμμένο ή δεν ξέρω τι άλλο...

Δημοσ.

πως δηλαδη να τον αντιγραψω σε φακελο,δεν καταλαβα την διαδικασια αν μπορεις λιγο πιο αναλυτικα

-----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 11 : 24 : 44-----

1. Μπες "Ο υπολογιστής μου" --> "Εργαλεία" --> "Επιλογές φακέλων" --> "Προβολή" και επέλεξε "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων" -->πάτα ΟΚ.

2. Πάτα δεξί κλικ στη μονάδα dvd που έχεις μέσα το dvd του παιχνιδιού και επέλεξε "Εξερεύνηση"

3. Επέλεξε όλα τα αρχεία και τους φακέλους που εμφανίζονται και αντέγραψε τα σε ένα νέο φάκελο που θα έχεις δημιουργήσει κάπου στο δίσκο σου. (πχ The Sims 2 files)

4. Έπειτα πήγαινε στο νέο φάκελο που δημιούργησες στο δίσκο σου και βρες το αρχείο Leeme με τον τόνο, (αν θυμάμαι καλά είναι στο φάκελο .../support/es/Leeme.txt). Με δεξί κλικ πατάς μετονομασία και ξαναγράφεις το ίδιο όνομα ΧΩΡΙΣ τον τόνο (Leeme.txt).

5. Μπες και στο φάκελο .../support/sv/lasmig.txt και έλεγξε αν το lasmig είναι γραμμένο χωρίς τόνους. Αν έχει τόνους, κάνεις κι εκεί μετονομασία και το γράφεις όπως το βλέπεις ΧΩΡΙΣ τόνους (lasmig.txt).

6. Τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την εγκατάσταση του παιχνιδιού, μέσα από το νέο φάκελο που έχουμε ήδη δημιουργήσει στο pc. Πατάμε το αρχείο setup και λογικά η εγκατάσταση θα αρχίσει και θα τελειώσει με επιτυχία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εχω βαλει το σιμς 2 κ μολις χτες κατεβασα τα expansion.αν τα εγκαταστησω θα μου διαγραφουν τα saves?κ αν οχι θα μπορω να συνεχισω τα saves μαζι με τα expansion?thanks!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...