Προς το περιεχόμενο

Sims 2

lallasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και όχι μόνο lazaros!Μπαίνοντας στην πόλη που έχεις επιλέξει π.χ,plesantview,και πατήσεις την επιλογή για όλα τα σπίτια(πριν πας σε οικογένεια)μπορείς να μετακινήσεις το σπίτι σε κάποια άλλη περιοχή,να το βάλεις στο home bin ή τέλος να το κατεδαφίσεις τελείως.Αρκεί να βάλεις πρώτα την οικογένεια-αν το σπίτι κατοικείται-στο family bin.Δεν ξέρω αν κατάφερα να σε ...διαφωτίσω λιγουλάκι!Σε ότι νομίζεις πως μπορώ να σε βοηθήσω...(και όποιος άλλος θέλει)πάνω στο sims 2...είμαι εδώ...kisses!!!

Δημοσ.

υπαρχει τροπος να μεταφερω μια οικογενεια απο μια σε γειτονια σε μια αλλη; επισης ενα σπιτι που το εχω κανει build, αν το μετακινησω στο home bin θα ξαναγινει αδειο;

γιατι τα sims αν και εχουν παρα πολλα mechanical skills συνεχεια παθαινουν ηλεκτροπληξια οταν πανε να φτιαξουν τον φουρνο;

και το πλυντηριο πιατων και το πλυντηριο ρουχων κανουν τιποτα δημαντικο ή οχι;

Δημοσ.

Λοιπόν lazaross,1)από την στιγμή που θα μετακομίσεις την οικογένεια στο family bin,ναι,μπορείς να την μεταφέρεις σε άλλη γειτονιά,αρκεί βέβαια να πας...2)ναι,αν μεταφέρεις ένα σπίτι στο house bin,θα είναι άδειο.Το μόνο που δεν αλλάζει,είναι το πως το έχεις φιάξει--walls,windows,doors e.c--3)Ε!για να έχει και λίγο ενδιαφέρον το game!Και που είσαι?Να προσέχεις τους δορυφόρους!Μπορεί εκεί που κάθεται το simsaki σου και χαζεύει τα ...συννεφάκια,να του σκάσει ένας δορυφόρος στο κεφάλι,και μετά....αντίο!!!4)Όχι,ακόμα τουλάχιστον...απλά και τα δύο,πλένουν...πιάτα...Πάντως,φιλικά,αν σ'αρέσει το Sims,κάνε μια επίσκεψη στο''sunair'',''Wallsims''kai ''MODTHESIMS2''.Μπες σ'αυτά τα site,κι όταν χορτάσεις από τα φοβερά downloads που έχουν(το 99,9% είναι free)έλα να με ξαναβρείς να σου δώσω κι άλλα!!!Και ότι χρειαστείς,πάλι εδώ θα είμαι!ΟΚ?ΦΙΛΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ...ERI....

Δημοσ.

Πάντως,πάνω σε οτιδήποτε,όπου δεις το nick''ailias''μέσα στο MTS2 μπες και θα με θυμηθείς!!!Είναι φοβερός ο τύπος!!!eri...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα το Sims2 ,είναι ένα cd και ένα dvd πάο να το κάνω install από το instalation cd προχοράει η εγκατάσταση και όταν πάει να περάσει to 'C:\Support\es\Leeme.txt' κολάει και λέει:

Do you want to retry top copy the file or cancel the installation?

Βρήκα το αρχείο στο cd μεσα το άνοιξα κανονικά και μπόρεσα να το διαβάσω. Έψαξα στο google και βρήκα πως πολλά άτομα έχουν το ίδιο πρόβλημα...Λύση δεν βρηκα..Θα ήθελα την βοήθεια σας! Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

κανε copy/paste τα περιοχομενα του dvd στον υπολογιστη και αφου σβησεις το leeme.txt κανε απο τον υπολογιστη το Install. αν σου ξαναβγαλει παλι προβλημα με αλλο αρχειο απο το support, σβησε ολα τα txt που υπαρχουν εκει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, ξεθάβω το τόπικ γιατί έχω μια ερώτηση. Πες ότι έφτιαξες το sim σου και ξεκινάς να παίζεις, αλλά ανακαλύπτεις ότι κάτι δε σου αρέσει στην εμφάνισή του και θες να το αλλάξεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πας πίσω στο Body Shop ή στο Family Creation για να κάνεις το ρετουσάρισμα; Ή έστω αν υπάρχει κάποιος άλλος editor που να σου επιτρέπει να το πειράξεις. Ευχαριστώ.

EDIT: Never mind μάγκες, μου βγήκε η πίστη αλλά το βρήκα. Κάνεις extract το Sim σου με το SimPE και μετά το πειράζεις μέσω του Body Shop. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας το πει για να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...