Προς το περιεχόμενο

Sims 2

lallasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok το εκανα.. δεν χρειαστηκε να το ξανακανω εγκατασταση. το original .exe βρισκοταν στο 4ο cd στον zip φακελο με ονομα compressed.

το μονο προβλημα ποια ειναι οτι το Patch παλι δεν μπαινει. με λεει να βαλω το 4ο cd, το βαζω, αλλα τιποτα!! :( οποιος μπορει να βοηθησει, ας το κανει παρακαλω.

απο εδω κατεβασα το patch. οι αλλγες που γινονται ειναι πολλες..

http://www.mofunzone.com/game_patch_downloads/the_sims_2_1_0_0_999.shtml

predator thanks..

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

anytime man...

οσο για το Patch δε βλεπω το κολημα σου!

απο οσο λες το ξεκινησες πριν μερικες μερες το παιχνιδι!

εγω εχω που το παιζω κανα χρονο και δεν χρειαστηκα ποτε patch!

εχεις μπολικα να κανεις!

α υπαρχει και expansion (university λεγεται) που εχει αλλα τοσα πραγματα...

θα λιωσεις!

Δημοσ.
lallasgr ειχες και εσυ προβληματα με το process που δεν κλεινει αμεσως και με την μωβ οθονη; το university τα λυνει; αμα ειναι να το αντιγραψω..

Kalo tha itan na promitheyosoun kapws to University kai na to ebazes...Ola ta problimata lynontai sto expansion...Exei poly prama new pou tha deis sto expansion kai tha ta xareis kiolllas...

Twra gia to patch tha sou elega na to afiseis pros to paron...Den 3erw isws na einai sxetika kainourio kai den exoun asxolithei akoma mazi tou oi epitydeioi gia na mporeis na to balesi-[Ypothesi kanw den 3erw]... ;)

Kanonise esy an baleis to expansion kai blepeis meta gia ta patch klp... :)

Isws to patch na exei bgei kai na mpainei mono kai efoson exeis kai to expansion egkatestimeno...To sxeytikes katholou ayto??? :)

Gia opoiadipote aporia edw eimaste... :)

Δημοσ.
το Nightlife το εχει κανεις;

Έπαιξα το review code εγώ... Αν θες κάποιες βασικές πληροφορίες μπορώ να σου δώσω. Εκτός, αν περιμένεις να διαβάσεις το review μου, βέβαια... ;)

Δημοσ.

Αγόρασα το Sims 2 και περιμένω να έρθει... δεν έπαιζε να βγάζω καντίλες για ένα build ή save... Το θέμα είναι θα μπορώ να παίζω το University με cracked exe ή θα πρέπει να το αγοράσω κ αυτό..? (που δεν παίζει γιατί μονο τα items θέλω...)

Δημοσ.
δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.

απο οσο ξερω βγαινει κατα νοεμβριο μερια.

Exei kykloforisei Predator sta gnwsta meri... :)

Psaxnw maniodos na to "agorasw twra"... :P

Gia neotwra milame... :)

Δημοσ.

Πάντως, επιμένω, αν θέλετε, μπορώ να σας πω εγώ κάποιες πληροφορίες, αφού το έχω δοκιμάσει το παιχνίδι εδώ κι ένα μήνα περίπου...

Δημοσ.

16/9 έρχεται το game στην Ελλάδα επίσημα, έχει ωστόσο σκάσει μύτη στο net.

Polaki, ναι μπορείς να παίξεις με copy add-on!

Δημοσ.

Σήμερα κυκλοφόρησε, οι μεγάλες αλυσίδες το έχουν ήδη, μπορείς να κοιτάξεις στις σελίδες τους για να βεβαιωθείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...