Προς το περιεχόμενο

Sims 2

lallasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω!

οταν λετε οτι το build mode δεν λειτουργει τι ακριβως εννοειτε; γιατι νομιζω οτι ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να κανεις build σε καποιο σπιτι στο οποιο εχεις βαλει τους sims. build κανεις μονο σε αδεια σπιτια.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΡΩΘΕΙ!!! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ...

παιδια ενα sim μου εχει κατι σπυρακια.. πως θα φυγουν; επισης η επιλογη shoo τι κανει; τελος, μπορω να κανω μια γυναικα να φλερταρει με μια αλλη γυναικα;

τι λετε να βαζουμε screens απο τα σπιτια και τα sim που δημιουργουμε;

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να αγοράσεις τα ακριβά σπίτα τοποθετείς αρχικα την οικογένεια σε ένα φτηνό.Μετά βαζεις χρήματα στην οικογένεια (CTRL + SHIFT + C και γράφεις motherlode) και ,αφού βάλεις όσα χρήματα χρειάζεσαι,κάνεις save.Στη συνέχεια επιστρέφεις στην γειτονιά, βγάζεις την οικογένεια από αυτό το σπίτι και αγοράζεις όποιο θες.

Δημοσ.
ευχαριστω!

οταν λετε οτι το build mode δεν λειτουργει τι ακριβως εννοειτε; γιατι νομιζω οτι ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να κανεις build σε καποιο σπιτι στο οποιο εχεις βαλει τους sims. build κανεις μονο σε αδεια σπιτια.

παιδια ενα sim μου εχει κατι σπυρακια.. πως θα φυγουν; επισης η επιλογη shoo τι κανει; τελος' date=' μπορω να κανω μια γυναικα να φλερταρει με μια αλλη γυναικα;

[/quote']

1.Μπορείς να κάνεις build σε σπίτια με sims.

2.Για να φύγουν τα σπυράκια υπάρχει μια επιλογή στους καθρέπτες,κατι για acne creme δεν θυμάμαι ακριβώς.

3.Η επιλογή shoo διώχνει τους επισκέπτες

4.Στους sims δεν υπάρχουν φύλα οπότε μπορούν να φλερτάρουν γυναίκα με γυναίκα ;-)

Δημοσ.

πολυ απλα παιζεις παααρα πολλες ωρες και αποκτας τα χρηματα να αγορασεις οτι θες.

προσωπικα ειμαι αντιθετος με οποιοδιποτε cheat.

χαλαει την πλακα του παιχνιδιου,ειτε ειναι online ειτε offline.

Δημοσ.

δλδ γινεται build σε σπιτια ενω υπαρχουν sims; γιατι σε εμενα δεν λειτουργει αυτο. :(

επισης το process του sims otαν κανω exit παραμενει για περιπου ενα λεπτο.. καμμια λυση;

Δημοσ.

για να φτιαχνω ρουχα κτλ καποιο καλο προγραμμα υπαρχει; το προγραμμα που υπαρχει μαζι με το sims 2, δεν σε αφηνει να δημιουργεις καινουρια πραματα..

Δημοσ.

σημερα κατεβασα το τελευταιο patch για το sims2 την εκδοση 0.1.1.999 αλλα μολις τρεχω το αρχειο μου βγαζει ενα παραθυρακι και μου λεει να βαλω το 4ο cd των sims2 και να πατησω ok. το βαζω, παταω Ok, αλλα δεν γινεται τιποτα.

μπορει να με βοηθησει καποιος;

Δημοσ.

ρε συ λαζαρε δεν τα ειπαμε?

θα αφησεις τα ORIGINAL αρχεια του παιχνιδιου (της εκδοσης 1.0.0.0 πως το λενε, το αυθεντικο απο το cd) και μετα θα κανεις mount το αρχειακι που σου εστειλα.

ουτε patch ουτε match!

αλλιως δε παιζει!

μιλαμε παντα αν δεν το εχεις αυθεντικο ετσι?

Δημοσ.

μα εγω θελω να βαλω το Patch που εχω κατεβασει! 20 mbs ειναι και εχει πολλες προσθηκες. που ειναι το προβλημα; το patch που μου εδωσες δεν μου κανει.. θελω ενα αρχειο sims2.exe που να γινεται επικολληση με αυτο που εχω. δυστυχως κατεβασα ενα τετοιο αρχειο ( 18mbs ), αλλα ηταν για την DVD εκδοση!! :neutral: :neutral: δεν υπαρχει κατι τετοιο;; και τι εννοεις οτι δεν παιζει αλλιως; μια χαρα παιζει, απλως εχει ορισμενα προβληματα και δεν δουλευει το build mode ( λειτουργει μονο οταν το σπιτι ειναι αδειο )

lallasgr ειχες και εσυ προβληματα με το process που δεν κλεινει αμεσως και με την μωβ οθονη; το university τα λυνει; αμα ειναι να το αντιγραψω..

Δημοσ.

lazaross λες εμεις να ειμαστε λαλακες που τοσο καιρο το παιζουμε με το mounted αρχειο?

ΔΕΝ (επαναλαμβανω δεν) υπαρχει patch που απλα επικολεις πανω απο το .exe και εισαι ok.

εχεις 2 επιλογες:

1) το κανεις με τον τροπο που σου ειπα

2) το αγοραζεις αυθεντικο

ΥΓ: το ολο ζητημα ειναι να φτιαξει το build mode και τα saves, αλλιως χαιρω πολυ παιζει καλα και με το patch.

Δημοσ.

ωραια, αλλα οταν με λες οτι δεν πρεπει να εχω extra ρουχα,αντικειμενα κτλ.. μετα που θα κανω το mount θα μπορω να τα βαλω ή παλι οχι;

και μερικα ακομα πραματα. το patch που θελω να βαλω, δεν μπαινει επειδη δεν το εχω κανει Mount; ειναι το μοναδικο παιχνιδι που μου το κανει αυτο.. σε ολα τα αλλα παιχνιδια απλως παταω το .exe του Patch και εγκαθισταται αυτοματως. εσυ το εχεις βαλει το εν'λογω patch;

επισης αυτα τα προβληματα που ανεφερω ( που οταν κολλαει βγαζει μια μωβ οθονη για μερικα δευτερολεπτα, οταν ξεκιναει κολλαει στο EA GAMES εισαγωγικο και με παει αμεσως στην αρχικη οθονη του sims 2, και το process που ενω βγαινω απο το sims2 παραμενει και φευγει μετα απο ενα λεπτο ) φευγουν ή οχι;

και τελος το οτι το body shop δεν λειτουργει σωστα φταιει το προγραμμα ή οτι δεν εχω κανει την διαδικασια που μου ειπες; μηπως θελει να κατεβασω καποιο αλλο προγραμμα;

επειδη θα πρεπει να το ξαναεγκαταστησω, ποιους φακελους να κανω backup; γιατι εχω φτιαξει πολλες οικογενειες. μπορω να το εγκαταστησω το παιχνιδι στο ηδη υπαρχον ή δεν πιανει;

* να πω οτι τα saves λειτουργουν κανονικοτατα σε εμενα.. μηπως ειμαι μια χαρα και δεν το ξερω;; μπορει καποιος να μου ξαναπει το build mode που το κανεις; *

Ευχαριστω.

Δημοσ.

δε ξερω τι παιζει με τα κατεβασμενα πραγματα, προσωπικα δε μου χρησιμοποιησαν σε τιποτα. το μονο που εβαλα ειναι το patch που τους δειχνει γυμνους (και καλα)!

το patch που λες μπαινει κανονικα αλλα δε σε αφηνει να κανεις save και να χτυζεις.

με το Body shop δεν εχω ασχοληθει.δοκιμασε ετσι οπως σου ειπα, ισως φτιαξει.

backup απο οσο ξερω κανεις το φολδερ που ειναι στο My Documents\EA Games\The Sims 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...