Προς το περιεχόμενο

Sims 2

lallasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όσον αφορά την συζήτηση για το αν το sims2 είναι καλό ή κακό παιχνίδι εγώ απλά έχω να πώ ότι το sims 1 φιγουράρει ακόμα και σήμερα στο top 10 πωλήσεων της Μ.Βρετανιας και όχι μόνο....και μιλάμε για παιχνίδι που απο πλευράς γραφικών θεωρείται αρχαίο...φανταστείται πόσο καιρό θα βλεπουμε το sims2 στα top....ίσως να γεράσουμε κιόλας.......ένα τόσο επιτυχημένο παιχνίδι είναι άδικο να χαρακτηρίζεται κακό από όποιοδήποτε θεωρεί τον εαυτό του gamer

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

pantos eine h poio aplh skepsh pou exo dei pote se pexnidi. kai oloi mas pisteyo kapote fantazomastan pos tha htan an pote ebgene ena tetoio pexnidi. ego thimame mikros pou to sizitaga me ton aderfo mou na bgei ena game pou na eksominonei thn zoh tou anthropou. na pou bgeike telika

Δημοσ.

τώρα αυτό είναι εντελως off topic και ζητώ συγνώμη απο τα υπόλοιπα μελη του φόρουμ αλλα κάποτε ειχα βρει ενα site που ειχε αναπτυξει ολοκληρη θεωρεια που υποστηριζε οτι ειμαστε ηρωες ενος "συμπαντικού" παιχνιδιού στρατηγικής. Ηταν πολύ cool αλλα δεν θυμάμαι το url :(

Δημοσ.

αν ισχυει κατι τετοιο τοτε στο παιχνιδι αυτο για να αποκτησεις εξουσια και έλεγχο της γης θα πρεπει να ελεγχεις πολιτικους και πολυεθνικες στην παρούσα χρονική περίοδο.....βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα "κάποιος παίκτης" να αναπτύξει την τεχνολογία ταξιδια στο χρόνο και να ελέγχει πλήρως την ιστορία της γης στις σημαντικές φάσεις κλειδιά... το game over θα είναι όταν δεν θα καταφέρνεις να αποτρέψεις το πυρηνικό ολοκαύτωμα... Λέτε να ειναι multiplayer παιχνίδι?

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανένας αν έχει βγει το κανονικό crack για το sims? Αν δεν έχει βγει υπάρχει τρόπος να χτίσω? Γιατί με το crack που έχω δεν μπορώ... :?

Δημοσ.

Σαν άσχετος να κάνω μια ερώτηση.

Υπάρχει ελληνική έκδοση ή όλα γίνονται στα αγγλικά;

thanks

Δημοσ.

ρε παιδια δεν μπορω να παιξω το sims2!! παω να παιξω και μου βγαζει συνεεια μια μωβ οθονη και κανει πως σκεφτεται λες και τα κλικ πατιουνται απο μονα τους! τι συμβαινει? εχω pentium IV στα 2,03 ghrz , 768 mbs μνημη ram και ge force 4 mx 440..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...