Cristina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Executor_Tassadar, τώρα αυτά δηλαδή είναι sad songs...; :roll:
Youli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μπορεί να πέφτει με αυτά τα τραγούδια, δεν ξέρεις τα βίτσια του καθένα... :-P
Godfath3r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Cristina, τα τραγούδια που πρότεινε απο Anathema είναι sad.Των evergrey δεν τα ξέρω!!! Youli, Πάρτε και απο εμένα άλλο δύο κομμάτια... Madrugada - Electric Μadrugada - The Frontman.... Ειδικά όταν ακούω το electric...φφφφφφφ...τι τα 8υμή8ηκα τώρα...
Executor_Tassadar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Cristina, σε θεωρώ αξιόλογο άτομο , απο τα λίγα posts σου που έχω δει στην insomnia και είμαι σίγουρος ότι μιλάς απο προσωπική εμπειρία και οτι έχεις ακούσει τα κομμάτια που ανέφερα. Ποιο λοιπόν απο αυτά σου φένεται χαρούμενο; Ίσως το lemuria απο therion και 1-2 p. lost να μην είναι αυτο που θα λέγαμε "sad songs" βγάζουν όμως μια μελαγχολία. Όσον αφορα τα evergrey , τα κομμάτια που ανέφερα είναι τα τελευταία ενός concept album. Ίσως για αυτό μου φένονται εμένα τόσο λυπημένα.. Πες μου όμως, πχ αν ακούσεις το "when the walls go down" , αισθάνεσαι καλά; χαρούμενη; Δεν νομίζω.. Πάντα φιλικα
Cristina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Executor_Tassadar, μιλώ πιστεύοντας αντικειμενικά πως τα τραγούδια κάποια από τα τραγούδια που είπες πως δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να θεωρηθούν 'sad songs'. Κάτι σαν το 'R.E.M. - Leave', αν και των PL τα βρίσκω αμιγώς δυνατά έως και τραγούδια για ξέσπασμα (για το άλλο topic... ) ενίοτε. Έπεσες μέσα πάντως, σε αυτά που είπες, αναφερόμουν.
fallen_angel82 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Θα συμφωνήσω με το φίλο που πρότεινε Again από Archive,τραγουδάρα!εγώ ταπεινά προτείνω: I Don't Know Much But I Know I Love You-with Linda Ronstadt Dj sammy feat. yanou & do - heaven candlelight remix Και επειδή βλέπω πως δεν παίζει και πολύ ελληνικό(γιατί????!!!????),προτείνω: Tsoukalas - Nomiza Isoun aggelos,thanatos,zoi - Alkinoos Ioannidis Galani Dimitra - Tha s'agapo
Dreamstorm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Ας προτείνω και εγώ μερικά... Evergrey-Trilogy of the damned (απλά κομματάρα) Από Loreena Mckennit Dante's Prayer The Dark Night Of the Soul Within Temptation-Restless Angeldust -Bleed Crimson glory -Lost Reflection Kamelot -Glory Lake Of Tears- To blossom blue Nightwish- Swanheart Evanesence-My Immortal και πάμε σε πιο κλασικά... Led Zeppelin-Stairway to heaven Kansas -Dust In the wind Από Scorpions Always somewhere Born To touch your feelings When the smoke is going down Chris de burgh-Liberty (τέλειο) αυτά προς το παρόν....
actorius Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Smashing Pumpkins - Blue Skies Bring Tears Αρκετά δυναμικό βέβαια, αλλά το ίδιο κ οι στίχοι του. Και μια κ θυμήθηκα τους Pumpkins, πάρτε κ τo υποτονικό Never Let Me Down Again (διασκευή από Depeche Mode).
Fidelio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Smashing Pumpkins - Blue Skies Bring TearsΑρκετά δυναμικό βέβαια' date=' αλλά το ίδιο κ οι στίχοι του. Και μια κ θυμήθηκα τους Pumpkins, πάρτε κ τo υποτονικό Never Let Me Down Again (διασκευή από Depeche Mode).[/quote'] Οι Smashing Pumpkins για μια περίοδο της ζωής μου , όπως και πολλών άλλων άλλωστε, υπήρξαν κάτι παραπάνω από καταλυτικοί για την καθημερινή μου στάση, συμπεριφορά καθώς και στην διαδικασία δημιουργίας ονειρικών και μύθων. Φυσικά και οφειλόταν στην μοναδική μελωδία τους σε συνδυασμό με τον υπέροχο στίχο τους που από την μία σε ταξίδευαν πάνω σε απαλά κύματα μέσα από γλυκούς ήχους ενώ ξαφνικά μπορούσαν και μέσα στα πλαίσια των ίδιων των κομματιών τους να μεταφέρονται στο άλλο άκρο με το ιδιόρρυθμο ηλεκτρικό τους ύφος. Γενικώς ηχούσαν μελαγχολικοί ακόμα και στην πιο έκδηλη χαρά τους ή αισιοδοξία. Το βασικό με αυτούς ήταν ότι έχουν μοναδική (είχαν) ταυτότητα και συνάμα ώριμη μουσική παρουσία εννοώντας την αυθεντία τους όπου και ανέπτυξαν ! Να μερικά από τα κομμάτια τους που παραπέμπουν σε τόνο μελαγχολικό ωστόσο συγκρατημένα στέκεσαι με το βλέμμα ψηλά και ταξιδεύεις, το ήξεραν καλά αυτόν τον μηχανισμό: Mayonaise Fool enough to almost be it Cool enough to not quite see it Doomed Pick your pockets full of sorrow And run away with me tomorrow June We'll try and ease the pain But somehow we'll feel the same Well, no one knows Where our secrets go[..] Spaceboy And spaceboy I've missed you Spinning round my head And any way you choose me You'll break instead Watch me Death defy Defile my life [..] To forgive Ten times removed I forget about where it all began Bastard son of a bastard son of A wild eyed child of the sun And right as rain, I'm not the same but I feel the same, I feel nothing [..] To Sheila Twilight fades Through blistered avalon The sky's cruel torch On arching autobahn Into the uncertain divine We scream into the last divine You make me real You make me real Strong as i feel You make me real Sheila rides on crashing nightingale Intake eyes leave passing vapor trails With blushing brilliance alive Because it's time to arrive [..] Mellon collie and the infinite sadness, Stumbleine, By Starlight, In The Arms Of Sleep και άλλα πολλά . . .
callahan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 INXS -Never tear us apart Chris Isaak - Wicked games Guns 'n' Roses - November Rain Simply Red – Holding Back the Years. Radiohead - Creep My Immortal - Evanescense All By Myself - Eric Carmen Here without you - 3 doors down John Lennon - Jealous Guy
sleepy_head Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 My Immortal - Evanescense to miso auto to tragoudi :evil: :!: apo tin alli to missing einai poly kalo opos kai to breathe no more' date=' [b']october[/b]
AfterForever Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Anathema ρε παιδιά ! Alternative 4 (Lost Control) Blazing Eternity - A World To Drown In (πολύ μελαγχολία ο δίσκος) επίσης από Green Carnation το Blessing In Disguise και από Lacrimas Profundere όλο το Burning: A Wish...
fallen_angel82 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Magnetic fields: All my little words Πολύς ο πόνος παιδιά! Το τραγούδει έπαιζε στο θεατρικό έργο "Ο Συλλέκτης" με το Μαρκουλάκη, πριν 3 χρόνια. Πολύ καλή παράσταση και το τραγούδι βγάζει τον πόνο του πρωταγωνιστή.
DJLM Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 SEETHER FEAT.AMY LEE - BROKEN RED HOT CHILLI PEPPERS - UNDER THE BRIDGE GUN'S N ROSES - DON'T CRY
andrip Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 scorpions (εκτός απο τα εμπορικά βέβαια) YELLOW RAVEN, BORN TO TOUCH YOUR FEELINGS, IN YOUR PARK Chris de burgh - a spaceman came travelling Paul Weller - You do something to me INXS - by my side Simon & Garfunkel - sound of silence Keny Rogers - Lady Gary Moore - midnight blues Deep purple - Child in time, soldier of fortune .. .. .. .... ..... ........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.