LL_NEO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 γενικώς όσον αφορά το Νότη τους δίσκους του έπρεπε να τους βγάζει η Gilette και όχι η EMI
paschalia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Κριστινα το Παραπονο μου του Πουλοπουλου δεν εχει τυχει ποτε να το ακουσεις ?! Ειναι απο τα πρωτα πρωτα του τραγουδια .
actorius Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Γιατί πέσαμε ρε παιδιά? Είπαμε μας αρέσει η μελαγχολία, αλλά όχι κ έτσι :wink: Χες άκουσα ένα ξεχασμένο για μένα τραγουδάκι το οποίο έχει τέλεια μουντή ατμόσφαιρα. Milk των Garbage σε remix από τους Massive Attack. enjoy
icedale Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Black - Beautiful Life Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Η Άνοιξη the Aloof - All I Want Is You (δε ξέρω πόσο sad μπορεί να σου φανεί βέβαια)
Cristina Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 'Dreadnaught - Flowers' Metal sad song με ένα απίστευτο ξέσπασμα πόνου, θυμού, οργής... :roll: (Ελπίζω να μπορέσετε να το βρείτε κάπου για να το ακούσετε...) Μια ακόμα metal μπαλάντα με αρκετή δόση μελαγχολίας: 'Eternal Tears Of Sorrow - The River Flows Frozen'
paschalia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Καποια ακομα κομματια με σαντ μιουζικ θεωρω οτι ειναι και το eternal flame καθως και to tears on my pillow (δεν θυμαμαι ομως τους ερμηνευτες ,ειδικα το 2ο εχω πααρα πολλα χρονια να το ακουσω αλλα καθως μου ηρθε μια σχετικη αναλαμπη αυτη την στιγμη θυμαμαι οτι ειναι σαντ σονγκ)
Fidelio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Archive - Sleep, Get Out, consience. Blackfield - Hello, Summer, Cloudy now. Γενικώς όλο το άλμπουμ , το Blackfield , είναι ο,τι καλύτερο έχω ακούσει εδω και καιρό! Πάρτε μια γέυση από τους στίχους του εδώ : Blackfield Το θέμα είναι να ακουσετε και την μουσική σύνθεση. Have a nice . . trip. Edit: Ένα ακόμα κομμάτι το οποιο είναι . . . Muse - Absolution " . . .sing for absolution I will be singing falling from your grace I won't remain unrectified and our souls won't be absolved . . ."
Godfath3r Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Fidelio, σωστός...Αγόρασα το Blackfield και όντως είναι πολύ ωραίος δίσκος!!!Ε δ ω γράφω την γνώμη μου!! Ωραία μουσική μέν αλλά όχι τόσο trip όσο οι Porcupine Tree δε... Εγώ προτίνω κάτι απο dEUS - Sister Dew... Kαι κάτι Indie...Ιnterpol - Hands Away
Cristina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 [...] Edit: Ένα ακόμα κομμάτι το οποιο είναι . . . Muse - Absolution " . . .sing for absolution I will be singing falling from your grace I won't remain unrectified and our souls won't be absolved . . ." Υποκλίνομαι... Δεν έχω λόγια... Μόνο που το σκέφτομαι, μου έρχονται δάκρυα γμτ...
actorius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Hello! Bronski Beat - Small Town Boy στο acoustic remix μόνο με ακουστική κιθαρίτσα κ διακριτικό πιάνο. Αρκετά μελαγχολικό....
Fidelio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 [...] Υποκλίνομαι... Δεν έχω λόγια... Μόνο που το σκέφτομαι' date=' μου έρχονται δάκρυα γμτ...[/quote'] Το πρώτο άκουσμα ήταν καθώς οδηγούσα , αριστερή λωρίδα και βουλιαγμένης και συντονισμένος στον Rock Fm ή Red δεν θυμάμαι. Καμιά ιδιαίτερη αίσθηση ο πρόλογος του κομματιού , ειδικά αν είσαι προσηλωμένος στην οδήγηση. Την στιγμή όμως που μπήκε το ρεφρέν και αυτή η μανία για λύτρωση που εκπέμπει η σύνθεση μελωδίας και στίχου , ειδικά το μουσικό χρώμα μαζί με το φωνητικό ξέσπασμα, δεξιοτιμονιά και αργή οδήγηση στα δεξιά αφού έκπληκτος για το υπέροχο κομμάτι που μόλις άκουγα, περίμενα υπομονετικά την αναφορά του παραγωγού για . . . tags ! Βεβαία το μυστικό είναι οτι σε συνεχές άκουσμα το κομμάτι δεν λυτρώνει , απλώς διαιωνίζει την ανεκπλήρωτη αυτή επιθυμία! :wink: Και επειδή θέλω να συνεισφέρω στην εργολαβία της έξαρσης μελαγχολικής μανίας του φθινοπώρου, ως ομοιοπαθής, προτείνω ακόμα : Mercury Rev - The funny bird ". . . .farewell golden sound no one wants to hear you now and of all the happy ends I wouldn't wish this on a friend but your the only one I know . ." Madrugada - Majesty " . . .Oh you were majesty Your roads were heavy And your longing was cutting through bone . . " Archive - Sleep "...My bones keep breaking Tearing me away from the quiet The silence of my soul, of my soul from the quiet . . "
lemon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 "On the outside" ~ No Use For A Name kante ton kopo na to vrite
Executor_Tassadar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Nα προσθέσω και μερικά ακόμη: Evergrey - When The Walls Go Down Evergrey - Essence Of Conviction Evergrey - Faith Restored Evergrey - I'm Sorry Therion - Lemuria Anathema - Shroud of false + fragile dreams , lost control, regret , better off deaf (bad religion cover) , angelica , eternity pt i , the beloved ktl ktl Paradise Lost - Forever Failure , Yearn for a change , Colossal rains , Christendom , one second , say just words , mercy , no forgiveness , as i die Αυτα τα ολίγα :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.