sotris99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Προτείνετε μου μερικά sad songs (μέχρι κόψιμο φλέβας που λέει ο λόγος :loool:) στο στυλ του So Sad της Marriane Faithfull... :roll:
Cristina Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Με το που είδα το topic σου, το 1ο που μου ήρθε ήταν το 'So Sad' και μπαίνω μέσα και βλέπω να το έχεις πει... :roll: Θα βρω μια κλασική λίστα που έχω για να κόβω τις δικές μου φλέβες και θα την postάρω... :roll: Την έχω αναφέρει ξανά κάποια στιγμή...
sotris99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Σε ευχαριστώ Χριστίνα. Το So Sad είναι το πλέον χαρακτηριστικό τραγούδι για κόψιμο φλέβας... Ζημιά που μας έκανες με το θέμα σου στο μπλαμπλά Πώς και τόσο νωρίς από τα μέρη μας? :wink:
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 epitaph Empty rooms Gary moore Lady starlight Scorpions When the smoke i going down Scorpions
Cristina Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Σε ευχαριστώ Χριστίνα. Το So Sad είναι το πλέον χαρακτηριστικό τραγούδι για κόψιμο φλέβας... Ζημιά που μας έκανες με το θέμα σου στο μπλαμπλά Πώς και τόσο νωρίς από τα μέρη μας? :wink: Ορίστε και η λίστα... 1. Sentenced - Mourn (4:44) 2. Gary Moore - The Loner (5:52) 3. King Crimson - Epitaph (8:43) 4. Century - Lover Why (5:59) 5. Barclay James Harvest - Poor Man's Moody Blues (6:51) 6. Moody Blues - Melancholy Man (5:06) 7. Harum Procol - A whiter shade of pale (3:59) 8. Snowy White - Bird Of Paradise (4:57) 9. Steve Miller - Winter Time (3:14) 10. Paul Davis - I Go Crazy (3:55) 11. Styx - Boat On THe River (3:11) 12. Al Stewart - On The Border (3:23) 13. Rockwell - Knife (5:05) 14. Triumvirat - For You (5:51) 15. Jim Capaldi - Game Of Love (4:52) 16. Matthew Fisher - Why did I have to fall in love (4:00) 17. Joan Baez - Diamonds & Rust (4:46) 18. Paul Weller - You do Something to me (3:38 ) 19. Morrissey & Siouxie and the Banshees - Interlude (3:48 ) 20. Matthew Fisher - Can't You Feel My Love (4:19) 21. Rainbow - Temple of The King (4:39) 22. Alan Parsons Project - Old And Wise (4:55) 23. Tommy Page - A Shoulder to Cry On (3:24) Δεν ήθελα να σου κάνω τέτοια ζημιά... Εδώ και 2 μέρες δεν είσαι καλά... :( Α! Και όντως... Περίεργο, ε; Είπα να δω τι θέλουν τα παιδιά μου, νωρίς νωρίς!
The_player Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω θα σου προτεινω ενα κομματι του 1986 Billy Ocean - There ll be sad songs (to make you cry) Πολυ κλαμα ρε sotris99 ..........τι έγινε.....?
salstrom Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 It's All Meat-crying into the deep lake Ford Theatre-trilogy for the masses Black Sabbath-planet caravan Black Sabbath-solitude Music Emporium-velvet sunset Spiders-people deceive Charlatans-i saw her Weed-lonely ship Kaleidoscope-once upon a time it was the world Gods-plastic horizon Black Widow-pictures in my head It's A Beautiful Thing-bulgaria Jefferson Airplane-eastern Comus-the herald ρε sotris99 είσαι σίγουρος?
paschalia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω θα ελεγα και τα Rolling Stones : Angie Deep Purple : Soldier of fortune Pavlov's dog : Julia Ufo : belladona
Cue Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 David Gray - This years love W.A.S.P - Hold on to my heart [Live] Aimee Mann - Wise up Βασικά τα 2 πρώτα όταν τα ακούω με πιάνει κάτι... :/
sotris99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Πολυ κλαμα ρε sotris99 ..........τι έγινε.....? Ένα πόστ στο mplampla ήταν η αφορμή για αυτό το τόπικ. Δεν έχει να κάνει με εμένα καθόλου σαν θέμα γιατί απλά δεν μου έχει τύχει... Απλά με επηρρέασε σε άλλο βαθμό... Αλλά δεν θα επεκταθώ εδώ γιατί απλά εδώ δεν είναι mplampla. Θα επεκταθώ εκεί σε δυο-τρεις μέρες... ρε sotris99 είσαι σίγουρος? Για τι πράγμα? salstrom? :roll: Πάντως ότι ακούτε ή ότι σας έρχεται ποστάρετε εδώ παιδιά...
doomx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 David Gray - This years loveW.A.S.P - Hold on to my heart [Live] Aimee Mann - Wise up Βασικά τα 2 πρώτα όταν τα ακούω με πιάνει κάτι... :/ Το τρίτο που είπες είναι πολύ δυνατό τραγούδι, εμένα πραγματικά με αγγίζει Θα πρότεινα ακόμα "Peter Gabriel - I grieve" (προσωπικά το πιό φλιβερό) και "Lamb - Angel Gabriel"
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 akoma Led Zeppelin-Stairway to heaven Ozzy Ozbourne and Lita Ford - If I Close My Eyes gia pio cool : Love Is Love-Culture Club Life in mono-Great expectations SAM BROWN - STOP
Fozzy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Pare k apo mena merika! Sia - Breathe Me Badly Drawn Boy - I Love NYE Elbow - Newborn
salstrom Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 σε ρώτησα αν είσαι σίγουρος οτι θες να ακούσεις τα κομμάτια που σου έκανε post η Cristina και εγω.με αυτά μοιράζουμε ξυράφια
sotris99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 σε ρώτησα αν είσαι σίγουρος οτι θες να ακούσεις τα κομμάτια που σου έκανε postη Cristina και εγω.με αυτά μοιράζουμε ξυράφια Μου αρέσουν τα λυπητερά τραγούδια... πάντα μου άρεσαν τα λυπητερά τραγούδια απλά αυτό το συναίσθημα ενισχύθηκε την παρασκευή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.