Προς το περιεχόμενο

Ti gnwmi sas gia psu

triantis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά από το psu του link είναι...:

Max Load 30A (+5V), 1A (-5V), 16A (+12V), 1A (-12V), 20A (3.3V), 3A (+5VSB) = 440W... αν δεν κάνω λάθος... δεν είναι 500W...

Εκτός αυτού ένα καλό 480W PSU δίνει...:

40A (+5V), 30A (+3.3V), 18A (+12V), 18A (+12V), 0.3A (-5V), 0.8A (-12V), 2.0A (+5VSB) και 17dBA στις 1700 στροφές...

Το συμπέρασμα είναι ότι ένα καλό τροφοδοτικό έχει καταρχάς κάποια κυκλώματα ασφαλείας τα οποία αποτρέπουν υπερτάσεις, υπερθέρμανση, ανάλογα με το φορτίο καθορίζουν την ισχύ που δίνουν κ.τ.λ... Το psu που λες δεν έχει πολλά Amperes στα +5, +3.3 και +12V αλλά στα υπόλοιπα πράγμα που σε περιορίζει αν θέλεις να ενώσεις πολλές συσκευές... Πάντως για τα λεφτά του καλό δείχνει, αν δεν θέλεις κάτι ιδιαίτερο και σούπερ-ουάου...

Edit: Επίσης τα 26dbA (σε σχέση με τα 17 που είπα παραπάνω) δεν είναι αμελητέος θόρυβος, αλλά δεν θα κουφαθείς κιόλας...

Τα χαρακτηριστικά που δανείστηκα για την σύγκριση είναι από το ThermalTake TWV480...

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις Antec? :D

Εγώ έχω ξεπεράσει τους 4μήνες αναμονής στην αντιπροσωπεία για service και ακόμα μου λένε ότι βρίσκεται στην Ολλανδία!...

Μόνη μου λύση πλέον το ΙΝΚΑ... :(

Δημοσ.

Ναι το χρειάζεσαι... Αν μπορείς παρήγγειλε απο Γερμανία ή Ελλάδα ένα Thermaltake (είτε το καινούριο NeoPower ή το Butterfly) επειδή είναι αρκετά φτηνότερα από Ελλάδα. Το Butterfly το βρήκα 77€ και μάλλον θα το πάρω μέσα στον Οκτώβρη, που θα κατέβει ένας φίλος μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...