Προς το περιεχόμενο

Μου χάλασε το ράδιο-cd?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η ειδοποιός διαφορά στα home made δισκάκια είναι ότι το lazer διαβάζει χρωματισμένη επιφάνεια' date='ενώ στα έτοιμα τα data είναι ας το πω καταχρηστικά,χαραγμένα.

Δεν νομίζω η τουλάχιστον δεν έχει πέσει στην αντιληψή μου,cd original που να μην παίζει μετά απο καιρό...να εξαιρέσουμε τα γρατζουνισμένα έτσι?

Ενώ στα γραμμένα τυχαίνει.

[/color']

an ta cd pou egrapses einai marka kapse me kai oxi kamia sony tdk ktl fisiko einai.kai ego ixa platinum pou den xanapexan.egrapsa 99 lepta kai tipota.b)fteei kai to recorder an den graftoun sosta poles fores.c)ta authentika exo dei poles fores na min pezoun.mexri kai cd me drivers tis gainward se kainourio pioneerd dvd kai se lg den diabastike sxedon me tipota xoris gratzounies na exei ktl.ta etoima bgenoun apo mitra opote den perimeno kai oti kalitero.

Δημοσ.

Παιδια αν το δωσω σε μαστορα και μου αλλαξει μονο την κεφαλη:

1. ποσο θα μου κοστισει η κεφαλη? Για την εργασια μη μου πειτε, θα το ρωτησω.

2. Θα λυθει το προβλημα του cd player ή θα μου εμφανιστει κάποιο άλλο παρεμφερες προβλημα οποτε δωρο αδωρο?

Δημοσ.

H Sony θα σου αλλάξει όλο το μηχανισμό (100Ε τουλάχιστον) συν τα εργατικά (35Ε).

Τώρα αν βρεις μάστορα να ασχοληθεί περισσότερο μαζί του θα είσαι τυχερός.

Μελλοντικά μπορεί να παρουσιάσει και πάλι πρόβλημα. Είναι παλιό...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχε πάρει το μάτι μου ότι κάποιος θα συναντίοταν για να του το φτιάξουν με αυτόν τον τρόπο....!! Έγινε δουλειά????

Δημοσ.

εγω έχω ενα blaupunkt ραδιο-cd στο golf που μου το έβαλαν με το που αγόρασα το αμάξι.

Το συγκεκριμένο παίζει όλα τα cd τέλεια αλλα οταν πάω να τα βγάλω τα cd (eject)

κολάνε στο κάτω μέρος της υποδοχής του πλαστικού απο μέσα,όπως βγαίνει το cd και μένουν μέσα.

Αυτο γίνεται για 1 χιλιοστο..Ισως αν τροχίσω το πλαστικό της υποδοχής λιγο να έφτιαχνε;Εχετε ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα;Λίγο με το νύχη μου να το σπρόξω το cd βγαίνει..

Δημοσ.
Η συνηθέστερη αιτία για να κολλάνε τα cd κατά την έξοδο είναι οι ετικέτες.

οι ετικέτες των cd;Γιατι αν εννοείς κάτι τέτοιο δεν έχουν..Αν εννοείς κάτι άλλο plz εξηγησε μου.

Δημοσ.

Σε κάποια cd που είχα βάλει ετικέτες,αρνούνταν να βγούν από το cd...αν δεν έχουν τα δικά σου δισκάκια ετικέτες, τότε καλό είναι να παραπονεθείς στο κατάστημα που σου το τοποθέτησαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...