dwarves Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 ALEXANDER!, esy eisai sthn kainourgia genia twn SONY opote vgazei alla provlimata.... ta dika mas einai poio palia...4-5 xronon gia auto kai diaferoun....! 8)
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Η ειδοποιός διαφορά στα home made δισκάκια είναι ότι το lazer διαβάζει χρωματισμένη επιφάνεια' date='ενώ στα έτοιμα τα data είναι ας το πω καταχρηστικά,χαραγμένα.Δεν νομίζω η τουλάχιστον δεν έχει πέσει στην αντιληψή μου,cd original που να μην παίζει μετά απο καιρό...να εξαιρέσουμε τα γρατζουνισμένα έτσι? Ενώ στα γραμμένα τυχαίνει. [/color'] an ta cd pou egrapses einai marka kapse me kai oxi kamia sony tdk ktl fisiko einai.kai ego ixa platinum pou den xanapexan.egrapsa 99 lepta kai tipota.b)fteei kai to recorder an den graftoun sosta poles fores.c)ta authentika exo dei poles fores na min pezoun.mexri kai cd me drivers tis gainward se kainourio pioneerd dvd kai se lg den diabastike sxedon me tipota xoris gratzounies na exei ktl.ta etoima bgenoun apo mitra opote den perimeno kai oti kalitero.
karib Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια αν το δωσω σε μαστορα και μου αλλαξει μονο την κεφαλη: 1. ποσο θα μου κοστισει η κεφαλη? Για την εργασια μη μου πειτε, θα το ρωτησω. 2. Θα λυθει το προβλημα του cd player ή θα μου εμφανιστει κάποιο άλλο παρεμφερες προβλημα οποτε δωρο αδωρο?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Μάλλον στον τεχνικό πρέπει να γίνουν αυτές οι ερωτήσεις. Αν και αμφιβάλω πως θα πάρεις απάντηση για μελλοντικά προβλήματα.
kx5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 H Sony θα σου αλλάξει όλο το μηχανισμό (100Ε τουλάχιστον) συν τα εργατικά (35Ε). Τώρα αν βρεις μάστορα να ασχοληθεί περισσότερο μαζί του θα είσαι τυχερός. Μελλοντικά μπορεί να παρουσιάσει και πάλι πρόβλημα. Είναι παλιό...
dwarves Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Είχε πάρει το μάτι μου ότι κάποιος θα συναντίοταν για να του το φτιάξουν με αυτόν τον τρόπο....!! Έγινε δουλειά????
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 εγω έχω ενα blaupunkt ραδιο-cd στο golf που μου το έβαλαν με το που αγόρασα το αμάξι. Το συγκεκριμένο παίζει όλα τα cd τέλεια αλλα οταν πάω να τα βγάλω τα cd (eject) κολάνε στο κάτω μέρος της υποδοχής του πλαστικού απο μέσα,όπως βγαίνει το cd και μένουν μέσα. Αυτο γίνεται για 1 χιλιοστο..Ισως αν τροχίσω το πλαστικό της υποδοχής λιγο να έφτιαχνε;Εχετε ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα;Λίγο με το νύχη μου να το σπρόξω το cd βγαίνει..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Η συνηθέστερη αιτία για να κολλάνε τα cd κατά την έξοδο είναι οι ετικέτες.
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Η συνηθέστερη αιτία για να κολλάνε τα cd κατά την έξοδο είναι οι ετικέτες. οι ετικέτες των cd;Γιατι αν εννοείς κάτι τέτοιο δεν έχουν..Αν εννοείς κάτι άλλο plz εξηγησε μου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Σε κάποια cd που είχα βάλει ετικέτες,αρνούνταν να βγούν από το cd...αν δεν έχουν τα δικά σου δισκάκια ετικέτες, τότε καλό είναι να παραπονεθείς στο κατάστημα που σου το τοποθέτησαν.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δεν πειράζει.Κανονίστε όμως πριν της 23:00 το βράδυ γιατί μετά με πιάνει συχνοουρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.