Προς το περιεχόμενο

Μου χάλασε το ράδιο-cd?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

file kx5, tyhanx alla na sou doso kati re file.den einai oti mou periseuoun, alla oso nanai prepei na eimaste entaxei me ta tupakia pou einai entaxei mazi mas.sou eixa steilei pm an den to eides.tha eimai patra apo eutera vradu mexri paraskeui mesimeri.an kapoia stigmi mporesoume na kanoume tin episkeui tha eisai theos.please pm me.esu ti montelo sony eixes? thanx again file

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ διαφωνώ και με τους 2 σας για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω και οι οποίοι είναι απολύτως σωστοί, δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία για να το καταλάβει κανείς. Σιγά τα δισκάκια που παίρνουμε όλοι από τους μαύρους μην είναι καλύτερης ποιότητας από αυτά της Sony, ΕΜΙ, Universal κλπ. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Η καταστροφή του cd που τα παίζει είναι.

Το ίδιο (ίσως σε μικρότερο βαθμό αλλά ισχύει) ισχύει και με αυτά που αγοράζουμε και γράφουμε σπίτι μας. Αν έχετε προσέξει σε πολλά από αυτά αν κοιτάξεις μέσα από τη μια πλευρά του cd θα μπορέσεις να δεις πεντακάθαρα από την άλλη!!! Αυτό δεν ισχύει με κανένα αυθεντικό.

Δημοσ.
Εγώ διαφωνώ και με τους 2 σας για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω και οι οποίοι είναι απολύτως σωστοί' date=' δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία για να το καταλάβει κανείς. Σιγά τα δισκάκια που παίρνουμε όλοι από τους μαύρους μην είναι καλύτερης ποιότητας από αυτά της Sony, ΕΜΙ, Universal κλπ. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Η καταστροφή του cd που τα παίζει είναι.

Το ίδιο (ίσως σε μικρότερο βαθμό αλλά ισχύει) ισχύει και με αυτά που αγοράζουμε και γράφουμε σπίτι μας. Αν έχετε προσέξει σε πολλά από αυτά αν κοιτάξεις μέσα από τη μια πλευρά του cd θα μπορέσεις να δεις πεντακάθαρα από την άλλη!!! Αυτό δεν ισχύει με κανένα αυθεντικό.[/quote']

Afto me ta adegrammena prepei na stammatisei epitelous. einai mia xara cd, kai den exoun kammia diafora apo ta afthentika.

An pareis ena afthentiko cd pou den exei apo tin panw meria tin ependysi pou vazoun oi etairies (ta aftokollita), opws px ta cd pou vgazei synithws i EMI, vlepeis xalara apo tin pisw meria, opws kaneis kai sta adeia diskakia pou agorazeis.

Episis yparxei kanenas edw mesa pou na ypostirizei oti ta afthentika cd einai pio akriva logo tis kalyteris poiotitas tous? (afto tha itan pragmatika gia gelia :P :P)

Sto thema twra, afou einai ektos egyisis min to pas sti sony giati to mono pou tha kanoun einai na se klepsoun. otan eixa provlima me syskevi cd tis sony, to eixa paei se enan koino mastora kai mou to eftiakse me 27 evro, enw stin antiproswpia zitousan 50 minimum... :roll:

Δημοσ.

Η ειδοποιός διαφορά στα home made δισκάκια είναι ότι το lazer διαβάζει χρωματισμένη επιφάνεια,ενώ στα έτοιμα τα data είναι ας το πω καταχρηστικά,χαραγμένα.

Δεν νομίζω η τουλάχιστον δεν έχει πέσει στην αντιληψή μου,cd original που να μην παίζει μετά απο καιρό...να εξαιρέσουμε τα γρατζουνισμένα έτσι?

Ενώ στα γραμμένα τυχαίνει.

Δημοσ.

Δεν επιμένω στην άποψή μου γιατί δεν το έχω ψάξει. :roll:

Απλά η λογική μου λέει πως δεν είναι λόγος αυτός για να καταπονηθεί παραπάνω από το κανονικό ένα οποιοδήποτε σύστημα ανάγνωσης οπτικού δίσκου.

Γενικότερα από τα CDplayer-CDrom-DVD κ.α. που έχω προσπαθήσει να επισκευάσω παρατήρησα δύο βασικά προβλήματα:

1- Δεν εστιάζει σωστά η λέιζερ (ή κάτι τέτοιο)

2- Δεν περιστρέφεται σωστά ο δίσκος (ή καθόλου). Συνήθως το chip που οδηγεί τον βηματικό κινητήρα υπερθερμαίνεται (για τα PC-Drives).

Τώρα πως αυτά τα δύο έχουν να κάνουν με τα αντεγραμένα δεν ξέρω. Να φανταστώ ίσως...

Δεν είμαι τεχνικός, ερασιτεχνικά μόνο ασχολούμαι.

Δημοσ.

Και να προσθέσω πως το δικό μου CDplayer σταμάτησε πρώτα να βλέπει τα αυθεντικά και μετά τα αντεγραμμένα.

Μάλιστα είχε γίνει και επιλεκτικό, μόνο τα ΜΑΜ διάβαζε πριν το φτιάξω (έχω γεμίσει ΜΑΜ δισκάκια :D :D :D )

Δημοσ.

pistevw pws an agoraseis kala diskakia, vlepe verbatim sony ktl den exeis provlima. prosopika osa cd exw grapsei prin xronia akoma paizoun.

gia no-name cd de sizitaw! meta apo kanena 6amino varia xrono ta ftynoun

Συμφωνω, οτι πληρωνεις παιρνεις.

Sto thema twra, afou einai ektos egyisis min to pas sti sony giati to mono pou tha kanoun einai na se klepsoun

Αυτο φοβαμαι.

to eixa paei se enan koino mastora kai mou to eftiakse me 27 evro

Ελα που κανεις δεν σου λεει απο την αρχη ουτε κατα προσεγγιση κοστος! Ασε που πρεπει να ειναι καλος, οχι απλα να σου λεει οτι μπορει να το φτιαξει. Αν ειναι να του τηλεφωνω καθε μερα να δω τι εγινε.... Δυσκολο να βρεις καλο μαστορα(και εντιμο) στην εποχη μας. Οι εταιριες θα σε μαδησουν ή τα μαστορια!

Δημοσ.

kx5, etsi akrivos egine kai se emena...prwta den diavaze authentika...kai meta ta antegramena....twra vevaia den diavazei tipota...:(

egw den exw sto programma na erthw patra vevaia.......allo ena mou provlima einai oti exw xasei to kleidi pou vazeis gia na travikseis to radiocd eksw....alla ama paw se kamia hxokinhsh pisteuw na mou to vgaloun.....

Δημοσ.

Προσπάθησε να βρεις μια μικρή λάμα. Κάνει για κλειδί.

Όπου και να πας που ασχολούνται με τέτοια θα στο βγάλουν στο λεπτό.

Δημοσ.

paidia to exw pa8ei kai egw me ena xplod pou exw.. alla ta eixe pe3ei teleiws oute to cd den evgaze.. to piga service kai to ekanan htan mesa sthn eggysh

twra mou kanei alla otan 3ekinaw to ayokinhto anti na kanei resume den divavazei kai vgazei error !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...