Προς το περιεχόμενο

agora diskou

dekra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8elw na agorasw ena IDE disko sta 120GB. kata kyrio logo skeftomai na parw ton WD 120GB (8mb cache) 7200rpm, ostoso apo kati reviews exw diavasei oti kanei ena xarakthristiko enoxlhtiko 8oryvo. isxyei afto ??

eseis poia marka exete na proteinete WD, Maxtor, Seagate ?

thnx.

Δημοσ.

Και εγώ WD έχω...

Μάλιστα στο ήδη υπάρχοντα εκατονεικοσάρι που έχω πρόσθεσα και ένα διακοσάρι σκληρό αποσύροντας μια και καλή τον σαραντάρη που είχα...

Δημοσ.

File dekra kai ego sou protino WD...exo akribos ton idio me auto pou 8eleis na pareis!!

Se emena den exo paratirisei 8oribo ka8olou alla tespa... WD WD !!!!!

Bebaia 8a sou elega na pareis SATA pou einai poio grigoroi...alla mporei na min exeis sata stin mobo sou!!

Bebaia me mia karta sata se ena slot tin mitrikis sou 8a li8ei to problima auto!!

Δημοσ.

μακριά από wd εκτός να θές πάνω από τον σκληρό σου δίσκο να ψήνεις κανα λουκανικάκι!!

θερμαίνεται απίστευτα πολύ!!!έχω μετανιώσει που τον πήρα!!

καλύτερα maxtor!!!πάρα πολύ καλοί!!!!και καλύτερη ποιότητα κατασκευής!

Δημοσ.

Oι WD είναι καλοί δίσκοι γενικά, έχουν άψογο service (το χρειάστηκα μια φορά και είχα νέο δίσκο σε 3 ημέρες από την ελληνική αντιπροσωπεία), όντως θερμαίνονται πολύ - δε νομίζω όμως ότι επηρεάζει τη λειτουργία τους (αρκεί να μην τον χρησιμοποιήσεις σε εξωτερικό case), κατά τη λειτουργία εγώ ακούω περισσότερο τον ανεμιστήρα του κουτιού παρά το δίσκο - οπότε δε νομίζω πως τίθεται θέμα και τέλος έχουν την χαμηλότερη τιμή από όλους τους υπόλοιπους!

Δημοσ.
μακριά από wd εκτός να θές πάνω από τον σκληρό σου δίσκο να ψήνεις κανα λουκανικάκι!!

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=394389

Στη θέση σου , δεν θα τον πρότεινα τον Maxtor πάντως.....

Δημοσ.

Εγω εχω 120αρη Seagate μετα απο πολλα μοντελα WD κι ενα εχω να πω:Ο δισκος δεν ακουγεται!!!Ειναι λες και δεν υπαρχει.Μπορει ο WD να ειναι λιγο πιο γρηγορος αλλα εγω δεν προκειται να ξαναγορασω αλλη μαρκα εκτος απο Seagate γιατι πραγματικα με το που τον φορεσα στο PC μου καταλαβα τι εχανα τοσα χρονια...

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=394389

Στη θέση σου ' date=' δεν θα τον πρότεινα τον Maxtor πάντως.....[/quote']

εμένα έπαθε ότι έπαθε ύστερα από όχι καλή χρήση!!ο δεύτερος σκληρός ίδιο μοντέλο με αυτόν που χάλασε ζεί ήδη 3 χρόνια......

Δημοσ.

LAFF !!!!!!!!!

Καλά μην τα πεις πουθενά αλλού όλα αυτά μαζί γιατί θα σε λούσουν με αυγά !!!

Δημοσ.

ego 8a elega seagate dagoto.exo 2 40arides 2 xronia den exoun katalavei xristo kai oute thorivo kanoun kai einai poly ligoteroi zestoi apo ton 40ari maxtor pou exo mono 5 mines.apo thorivo kai zesth o maxtor varaei psila.

ta teleytaia 2 xronai 8a elega i seagate exei to pano xeri me maxtor na akolou8ei.i episis exoun paei hdh i 8a pane prosfata i eggyhsh gia seagate sta 5 xronia!! apo 3. eno gia maxtor sta 3 apo nomizo ..1.

ayta..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...