andrip Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Γενικά πάντως αν ένας είναι καλός με τους υπολογιστές και ασχολείται θα πάει να δουλέψει σαν πωλητής; Ελάτε στη θέση των 'καλών'; Θα θέλατε να γίνεται πωλητής; Πχ αν το ΠΛΑΙΣΙΟ προσλάβει κάποιον που ξέρει σιγά μην τον βάλει πωλητη. Ετσι το βλέπω εγω
k_w_t Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτες οι εταιρίες δεν 8ελουν ατομα που να ξερουν τι ειναι αυτα που πουλανε αλλα ατομα που να τα πουλανε απλα! Δεν του ενδιαφερει αν ο υπαλληλος ξεχωριζει μια vga pci express απο μια agp πχ απλα να την πουλησει και αν κανει πατατα ας ερθει ο πελατης να την αλλαξει ! Και μην μου πειτε οτι δεν εχετε ταλαιπωρηθει ποτε επειδη πανς στην βιασυνη σας δεν προσεξατε την βλακεια του εκαστοτε πωλητη!
alfas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Paidia einai kai ta atoma pou den anoikoun se kamia katigoria apo tis duo...kai bebaia uparxoun kai oi xontroasxetoi!!!!!!!!!alla uparxoun kai atoma pou 3eroun poli kala to antikeimeno.... h allh katigoria einai ta lamogia-aneu8unoi-mpourouxes... Pou apla ka8ontai apla gia na pernoun ta lefta kai exoun grammenous tous katanalotes..kai apla poulane mouri kai exipnada...min mou peite oti den sas exoun tuxei tipades!!!Na sou lene mi po ti....kai na epimenoun oti einai to sosto....!!! H oi alloi tipades pou otan blepoun kapoio pitsirika..den ton boi8ane h den ton exipiretoun (kai as 3eroun) toso oso enan pou 8a mpei me ena koustoumaki h me grabata h me orio ilikias ano ton 30!! Opos kai na exei uparxoun kalos h kakos kai oi 3 katigories autes!!!
kifinas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μαζί σου GaGaS_Thess. Ακριβώς αυτό περνάω τώρα
mystery Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
sarisn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 mystery, καλώς ήρθες στο Insomnia αλλά προσπάθησε να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί φαίνεται ότι φωνάζεις. Φιλικά
mystery Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 οκ.τώρα μιλάω πιο σιγά.αλλά γιατί οι περισσότεροι δεν γράφουν ελληνικά.ελιναι τόσο δύσκολο;
sarisn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Είναι κάτι αντίστοιχο με τα κεφαλαία αλλά όπως λένε και οι ίδιοι γράφουν πιο γρήγορα με greeklish
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 kifinas ολοι φιλε μου τα ιδια περναμε .......δεν ειναι δυνατον μολις παρεις το πτυχιο σου να περιμενεις απο την μια στιγμη στην αλλη να μπεις σε μεγαλη εταιρεια......εχω φιλους που ο ενας τελιωσε μαθηματικος και δουλευει σε γυραδικο και ο αλλος τελιωσε πληροφορικη και ειναι στο καζινο στην Θεσσαλονικη......οτι περνεις ενα πτυχιο δεν σε δενει στο οτι θα κανεις αυτη την δουλεια μια ζωη ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.........
sarisn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν θα με χάλαγε σε πρώτη φάση να δουλέψω σε καζίνο πάντως. Το χρήμα που θα περάσει μπροστά από τα μάτια μου δεν θα το έχει δει ούτε ο Ωνάσης
spock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Κι εγώ τα ίδια με τα παιδιά θα έλεγα! Και στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής στο service υπήρχε ένα παληκάρι, ο Ηλίας, που έλεγε. Μετά από κάμποσο τον στείλαν, απ'ότι άκουσα, στα κεντρικά! Κρίμα, γιατί πήγαινα από εκεί και πιάναμε την κουβέντα με τις ώρες! Αυτές τις μέρες, πάλι, έστειλα ένα φίλο να πάρει ένα απλό USB modem, και του δώσανε πρώτα ένα serial και μετά ένα ISDN modem! Αναρωτιέμαι αυτός ο πωλητής, ξέρει τι πουλάει, ή μήπως να αλλάξει θέση με τον φίλο του Gaga στο γυράδικο; Και μιά και το 'φερε η κουβέντα, τρία απ'όλα γύρο, χωρίς πατάτες!
HamerZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Κια που το 1.000άρικο θεωρήται μικρό σαν εισόδημα για να ζεις σε πόλη...
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Apo prosopiki empeiria (otan kanw agores dhladh) pistevw oti yparxoun kai sxetikoi me to "athlima" alla to megalytero pososto einai... kalytera na mhn to sxoliaswFilika Panta kai apo prosopikes empeiries 100% μαζι σου m8!Γι αυτο αλλωστε και το χαιρομαι ιδιατερα οταν πετυχαινω καποιον σχετικο και επιστρεφω σ ιδιο καταστημα! :wink:
marios1957 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Κια που το 1.000άρικο θεωρήται μικρό σαν εισόδημα για να ζεις σε πόλη... ...και που είναι το βασικό,μετά από 20κάτι χρόνια προϋπηρεσίας.... :oops:
ee3509 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω πάλι θα έλεγα οτι αυτοί που έχουνε π@π@ρι@ μπορούν να βρούν δουλειά καλύτερη απο το να είσαι πωλητής σε τέτοιο κατάστημα μέσα σε λιγότερο απο 6 μήνες, λογικό είναι να μην βρίσκεις τους guru σε αυτές τις θέσεις. Απο εκεί και πέρα ο καθένας ανάλογα με την ικανότητά του καταλήγει εκεί που πρέπει περίπου στον ιδιωτικό τομέα, γιατί υπάρχουν άτομα που έχουν τη μαγκιά να καθαρίζουν 2000-3000 κάνοντας administration σε τράπεζες ας πούμε. Και εκτός αυτού, ο καλός πωλητής είναι αυτός που σπρώχει πολύ υλικό, οχι αυτός που γνωρίζει τι είναι το υλικό. Ο πωλητής είναι για να παραμυθιάσει αν μπορεί και να πουλήσει οχι για να μας λύνει τις απορίες και να του λέμε ευχαριστώ θα το ψάξω. Ας μην μας κάνουν εντύπωση αυτά, για παράδειγμα υπάρχει κόσμος που πάει στο carefour και λέει στον πωλητή θέλω ένα κομπιούτερ, πόσο κάνει ; και το παίρνει, οπότε είναι μάλλον περιορισμένοι εκείνοι που θα έχουν σοβαρές απορίες για επίλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.