Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε μετατροπή bmp2srt.

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κατάσταση έχει ως εξής:Υπάρχει ένα Dvd στο οποίο είναι α δ ύ ν α τ η η εξαγωγή υποτίτλων σε οποιαδήποτε μορφή.Άμα λέω αδύνατη,το λέω με τα δικά μου μέτρα.Αφού λοιπόν έφαγα- μετά δεκαπεντάωρης ενασχόλησης- πόρτα,πήγα arkadan,έπαιξα με vobedit και εξήγαγα sup.Το άνοιξα με srt2sup και έκανα save as "*.bmp".Έχω χίλιες τόσες εικονίτσες που η κάθε μία αντιστοιχεί σε έναν υπότιτλο.Ωραίος ο Μάριος ως εδώ.Για να μην κάθομαι λοιπόν να διαβάζω και να γράφω μία-μία χίλιες τόσες προτάσεις,πείτε μου -παρακαλώ- έναν τρόπο για batch μετατροπή αρχείων bmp σε txt,η υποδείξτε μου έναν τρόπο να κάνω το sup2rt...

Thnkz!

Εdit ψάχνοντας,αργότερα...:Με VobSub έκανα extract - τελικά- σε idx+sub και με SubResync το παλεύω(ocr-γμτ μου...) σε srt.

Οψόμεθα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε δυό ώρες δεν ήταν-lol.

Έκανα τρεις φορές τη δουλειά και τις τρεις την έσβησα.Έβγαζε κάτι μπλεγμένα διαλυτικά με τόνο,κάτι τραβηγμένα νούμερα,κάτι περίεργα διαστήματα μεταξύ των γραμμάτων,άστα να πάνε.Στο τέλος κράτησα μια δουλειά που έμπλεκε το "ί" και το έβγαζε έτσι:"ίι".Δεν ξέρεις πόσα γιώτα τονούμενα είχε αυτή η ταινία-lol....ένα-ένα διορθωμένα στο χέρι,κάτι σαν "Zen 'n encode".... :)

Μάριε, γιατί δεν άνοιγες το srt με το notepad για να κάνεις με Ctrl-H replace το "ίι" με "i" και Match Case τικαρισμένο? Εγώ το χρησιμοποιώ συνεχώς, γιατί το Subrip στα τονούμενα κεφαλαία αναγνωρίζει τον τόνο σαν ξεχωριστό χαρακτήρα και έτσι αλλάζω πχ το 'O σε Ό κ.ο.κ.

Δύσκολο με replace γιατί υπάρχουν στη μέση τα άρθρα "ο" , "οι". Προτείνω να τα ξαναμετατρέψεις και να παίξεις με την επιλογή του SubResync "Space Detecting Threshold" (ή κάπως έτσι τέλοσπαντων), τραβόντας το slider λίγο πιο αρστερά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...