DJ_XLR8 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Ρε παιδιά, σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Ειμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2. Πιο πολύ βέβαια είμαι κοντά στο T 39m έστω κι αν είχα ΝΟΚΙΑ πριν. Δεν μπορώ να πω οτι έμεινα ευχαριστημένος ούτε με το 3210, ούτε με το 8210. Οπότε μάλλον το βλέπω για Τ 39 με σύνδεση COSMOTE αυτή που είχα κρατώντας το ίδιο νούμερο & επειδή είμαι παλιός συνδρομητής (απο τότε που ξεκίνησε η COSMOTE) θα μου το δώσουν με 40.000 δρχ. Δεν έχω ρωτήσει για το 8310 ακόμα. Θα ήθελα τη γνώμη σας όμως γιατί με ενδιαφέρει ένα καλό κινητό με αυτονομία μπαταρίας αρκετές ώρες, δηλαδή να μη το φορτίζω κάθε 2η μέρα!!!
looperx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 H aytonomia tou T39 einai terastia, emena mou krataei 5 meres me poly xrhsh!!!Genika einai ena fthno alla para poly kalo kinito!!!Ypopsin oti prin eixa mono Nokia me teleytaio to 8210
kirimis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Γνωμη μου ειναι να παρεις το κινητο που εξυπηρετει τις αναγκες σου καλυτερα. Και τα 2 εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους σημεια. Για το 8310 δεν γνωριζω να σου πω, αλλα για το Τ39 εχουμε και λεμε:<P>1) Aργο στην γραφη μηνυματων, που σημαινει πως αμα στελνεις πολλα SMS τοτε αυτο το κινητο δεν ειναι για σενα, και...<P>2) προβλημα για την ωρα με την Cosmote. Συγκεκριμενα με την SIM της Cosmote χανονται τα μενου της συσκευης που αφορουνε την αποκρυψη του νουμερου αλλα και την αναφορα παραδοσης. Πραγμα που σημαινει πως δεν μπορεις να βαλεις ουτε αποκρυψη ουτε και αναφορα παραδοσης. Ολα αυτα υποτιθετε πως θα διορθωθουν προς τα Χριστουγεννα με ενα Update της συσκευης στο service.<P>Κατα τα αλλα η συσκευη λειτουργει απροβληματιστα, με μεγαλη αυτονομια, εχει απο ολα τα τεχνολογικα μπιχλιμπιδια για να παιζεις... εδω και 4-5 μηνες που το εχω δεν με εχει απογοητευση καθολου <P>ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ....
DJ_XLR8 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 <I>Παιδιά ευχαριστώ πολύ! Πιο πολύ μιλάω με το τηλέφωνο παρά στέλνω μηνύματα γι' αυτό άλλωστε με ενδιέφερε και η αυτονομία που δεν είχα με τα ΝΟΚΙΑ. Οσο για το bug με τη SIM της COSMOTE το γνωρίζω, αλλά δε τρέχει και τίποτα, θα περιμένουμε! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!</I>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.