Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα ασφαλούς διαγραφής δεδομένων ???

Donald Duck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν ΙΒΜ 80 Gig στον οποίο τις τελευταίες μέρες οι κεφαλές χωρεύουν κλακέτες σε διάφορες στιγμές αλλά κατά τα άλλα δουλεύει καλά. Μέσα στη βδομαδα θα πάρω έναν 120αρι στον οποίο θα περάσω όλα τα αρχεία μου εκεί. Επειδή ο 80αρης είναι μέσα στην εγγύηση θα τον επιστρέψω για αλλαγή αλλά θα ήθελα να μου προτείνεται ένα πρόγραμμα που νά κάνει πλήρη διαγραφή των αρχείων. Δηλαδή τα δεδομένα να μην είναι ανακτήσιμα με κανένα τρόπο

(secure erasing) .

Όποιος έχει κάποια ιδέα ας τη ρίξει.

Δημοσ.

Πρώτα να ευχαριστίσω το Δασκαλο για τη βοηθεια.

:wink: :wink:

Ρε Don kavatza δεν θέλω να καταστρέψω το δίσκο, secure erasing θέλω να του κάνω, δηλαδή ακόμα και αν τον ανοίξουν να μη μπορούν να διαβάσουν τα δεδομένα από τα πλατό του δίσκου (no hardwear recovery). Γιατί ακόμα και αν καταστρέψεις το δίσκο όπως αναφέρετε στο post σου πολλά δεδομένα παραμένουν πάνω στα πλατό του δίσκου πράγμα που εγώ δε θέλω.

Δημοσ.

sbhse ton disko entelos

kai gemiseto me kapoio arxeio pou na leei "eiste bla..s"!!!

to mono arxeio pou tha mporoune na anaktisoune tha einai afo pou tha leei oti einai Bla..s,

xexe

.

nomizo pos mporeis na kaneis me ton norton ena "speed disk" kai na baleis thn epilogi "wipe empty disk space".

Δημοσ.
Έχω έναν ΙΒΜ 80 Gig στον οποίο τις τελευταίες μέρες οι κεφαλές χωρεύουν κλακέτες σε διάφορες στιγμές αλλά κατά τα άλλα δουλεύει καλά. Μέσα στη βδομαδα θα πάρω έναν 120αρι στον οποίο θα περάσω όλα τα αρχεία μου εκεί. Επειδή ο 80αρης είναι μέσα στην εγγύηση θα τον επιστρέψω για αλλαγή αλλά θα ήθελα να μου προτείνεται ένα πρόγραμμα που νά κάνει πλήρη διαγραφή των αρχείων. Δηλαδή τα δεδομένα να μην είναι ανακτήσιμα με κανένα τρόπο

(secure erasing) .

Όποιος έχει κάποια ιδέα ας τη ρίξει.

Καλησπέρα.

Δοκίμασε και το Kill Disk .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...