Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω ένα πρόγραμμα-τα φώτα σας περικαλώ.

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά έχω να διαβάσω κάμποσα βιβλία με πολλές σελίδες. Το θέμα είναι ότι θέλω να κρατήσω σημείωσεις τα σημαντικότερα από αυτά που διαβάζω. Σκέφτομαι να κρατάω σημειώσεις στον υπολογιστή για πολλούς λόγους. Υπάρχει κανά πρόγραμμα όπου να περνάω τις σημειώσεις μου, να μπορώ να κάνω αναζήτηση μια λέξη σε αυτά που έχω περάσει. Αααααα κ το σημαντικότερο. Θέλω αν όταν γράφω μια λέξη να με προειδοποεί αν την είχα ξαναπεράσει στο περελθόν! Όπως στο excel όπου έχει κάτι σαν autoformat κ όταν πάς να γράψεις κάποια λέξη στη συμπληρώνει αυτόματα. Δηλαδή δεν με ενδιαφέρει μόνο να περνάω δεδομένα αλλά κ να τα συνδέω μεταξύ τους κ να τα συνδιάζω κ να έχω τη δυνατότητα να κάνω αναζήτη. Ευχαριστώ παίδες.

Δημοσ.

Λές έ? Το word όμως είναι ικανό να διαχειριστεί αρκετές σελίδες? Πάντως καλή η ιδέα σου. Κ στο word θα μπορώ να λινκς μεταξύ διαφόρων σημείων του κειμένου?

Δημοσ.

evrika. yparxei autocomplete epilogi!!!! kala exo arxisei na simpatho ton bill gates!

to thema poso megalo arxeio mporei na ginei. Exo skopo na xoso mesa polla dedomena k fovamai mipos den ftasei. Eno me mia html lisi tha grafo ta kerata mou mesa.

Δημοσ.

τελικά βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα. Το autocomplete tags είναι αυτό που ψάχνω αλλά δεν δουλέυει όπως θέλω. Πρέπει να του περνάω χειροκίνητα τις λέξεις. Κάτι τέτοιο είναι κουραστικό όταν μιλάμε για τεράστιο κείμενο. Θέλω να μου λέει αυτόματα αν κάποια λέξη είναι γραμμένη ξανά σαν smart tag.

Θα ψάξω να βρώ το one note τότε γιατί δεν το έχω. Κ να δώ τί ψάρια πιάνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...