aspirin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Βασικά έχω να διαβάσω κάμποσα βιβλία με πολλές σελίδες. Το θέμα είναι ότι θέλω να κρατήσω σημείωσεις τα σημαντικότερα από αυτά που διαβάζω. Σκέφτομαι να κρατάω σημειώσεις στον υπολογιστή για πολλούς λόγους. Υπάρχει κανά πρόγραμμα όπου να περνάω τις σημειώσεις μου, να μπορώ να κάνω αναζήτηση μια λέξη σε αυτά που έχω περάσει. Αααααα κ το σημαντικότερο. Θέλω αν όταν γράφω μια λέξη να με προειδοποεί αν την είχα ξαναπεράσει στο περελθόν! Όπως στο excel όπου έχει κάτι σαν autoformat κ όταν πάς να γράψεις κάποια λέξη στη συμπληρώνει αυτόματα. Δηλαδή δεν με ενδιαφέρει μόνο να περνάω δεδομένα αλλά κ να τα συνδέω μεταξύ τους κ να τα συνδιάζω κ να έχω τη δυνατότητα να κάνω αναζήτη. Ευχαριστώ παίδες.
Godfath3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 aspirin, logika me kapoia macroentolh sto word, ginetai auto pou 8eleis.Alla den to exw kanei gia na sou pw akrivws...
aspirin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Λές έ? Το word όμως είναι ικανό να διαχειριστεί αρκετές σελίδες? Πάντως καλή η ιδέα σου. Κ στο word θα μπορώ να λινκς μεταξύ διαφόρων σημείων του κειμένου?
Godfath3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Logika nai.Sou lew pws den to exw psaksei to 8ema...As apanthsei kapoios pou exei asxolh8ei... Isws kai se Html na se voleue (sigoura se melontikh anagnwsh)...
polaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Dokimase to One Note 2003 tis Microsoft.......
aspirin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 se html voleuei apla den mporo na exo kapoia pragmatakia pou thelo. To word einai mia kali lisi. Kala an kapoios kserei poia akrivos makroentoli mou tairiazei edo eimaste!
aspirin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 evrika. yparxei autocomplete epilogi!!!! kala exo arxisei na simpatho ton bill gates! to thema poso megalo arxeio mporei na ginei. Exo skopo na xoso mesa polla dedomena k fovamai mipos den ftasei. Eno me mia html lisi tha grafo ta kerata mou mesa.
aspirin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Dokimase to One Note 2003 tis Microsoft....... one note? proti fora to akouo. Kala tha to psakso prota k meta tha do ti psaria pianei. Fantazomai tha einai mesa sto office etsi?
alfas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Oxi den einai sto office.... einai se 3exorista cdia Toulaxiston to 2003 einai 3exoristo cd
aspirin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 τελικά βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα. Το autocomplete tags είναι αυτό που ψάχνω αλλά δεν δουλέυει όπως θέλω. Πρέπει να του περνάω χειροκίνητα τις λέξεις. Κάτι τέτοιο είναι κουραστικό όταν μιλάμε για τεράστιο κείμενο. Θέλω να μου λέει αυτόματα αν κάποια λέξη είναι γραμμένη ξανά σαν smart tag. Θα ψάξω να βρώ το one note τότε γιατί δεν το έχω. Κ να δώ τί ψάρια πιάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.