Προς το περιεχόμενο

Πως να καταστρεψω τον σκληρο μου?

Don Kavatzas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι γινεται ειτε με μαγνητη ειτε με με τον να τον χτυαπω στο πατωμα,εχωντας απλωσει προηγουμενως μια πετσετα,ωστε να μην κανει σημαδια.Ισχυει?

Δημοσ.

δεν κατάλαβα προς τι αυτές οι καταστροφικές τάσεις που έχετε τώρα τελευταία.. Ο ένας θέλει να διαλύσει την Mb του .. ο άλλος τον σκληρό του.. ΤΙ γίνεται ρε εδω? :shock:

Δημοσ.

πες τα ρε androu....τι σας επιασε ολους ρε να καταστρεφετε τα parts του η/υ σας ? και αντε και το κανατε λογω εγγυησης... !! >..αν τελικα κατι παει στραβα και φανει οτι εγινε η ζημια απο εσας τι θα κανετε ? θα πεταξετε τα πράγματα ?? δεν μπορω να καταλαβω.....

Δημοσ.

Τι μ@λακιες ειναι αυτές με χτυπηματα στο πατωμα και πετσέτες ρε noobs? Με τον μαγνήτη γινεται αν ειναι πανω απο 20 κιλα και τον ριξεις πανω στο σκληρο.

Κοιτα πως μπορει να χαλασει ο σκληρός σου αμα δεν προσεχεις

1)Κλεισε τον υπολογιστή

2)Βγαλε την τροφοδωσία (molex) απο τον σκληρο

3) Ανοιξε το Pc

4)Βαλε το molex ανάποδα (κατα λάθος όμως) . Κανονικα δεν χωράει αλλα αν κανεις το λαθος και πιεσεις τις ακρες ωστε να κανει επαφή θα βγαλει μια χαρακτηριστικη μυρωδια . θελει μονο 2-3 δεπτερολεπτα για να γινει η ζημια

5) Αποχερετα τον σκληρο σου για παντα παρόλο που δεν θα φενεται χαλασμένος θα ειναι :D

δεν υπαρχει κυνδινος ηλεκτροπληξιας κτλ , το καλωδιο τροφοδωσιας του σκληρου δινει 5 volt (oσο 3 μικρες μπαταριες)

Δημοσ.

Χαχαχαχαχχα,thanx μαστορα,ελπιζω τωρα πως αντι για τον 20αρη μου να μου στειλουν καναν μεγαλυτερο.Οσο για την αγνοια,τι να γινει,προσπαθω να μαθω.... :)

Δημοσ.

Νο problem , εγγυκλοπεδικά μιλούσα :D

Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αν παθεις κατι εσυ, ο σκληρός σου , ο σκυλος σου η οτιδήποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...