Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με pc αναβει αλλα...

papapan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανόν η μνήμη.

Έχει τύχει αρκετές φορές να την βάλεις σε άλλη θέση και να λειτουργούν όλα ΟΚ.

Αλλά μια και είανι καινούργιο πήγαινέ το εκεί που το πήρες.. ειναι καλύτερα...

Δημοσ.

Αφού στο συναρμολόγησε το πλαίσιο, πήγαινέ το πίσω να στο φτιάξουν τζάμπα, έχει εγγύηση. Μην κάθεσαι και ασχολείσαι μόνος σου, δεν αξίζει, νομίζω...

Δημοσ.

Τελικά από τι έπασχε το pc;

Eχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και χωρίς οθόνη φυσικά δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα.

Το pc ανάβει. Τα ανεμιστιράκια δουλεύουν όλα.

Η οθόνη όμως δεν πέρνει κανένα σήμα και φυσικά είναι νεκρή. Απ'ότι κατάλαβα νεκρά παραμένουν ποντίκι και πληκτρολόγιο αφού ούτε το Num lock παίζει και το ποντίκι που είναι με φως δεν ανάβει. Αν λοιπόν ήταν η κάρτα γραφικών πιστεύω πληκτρολόγιο ποντίκι δεν θα είχαν σχέση.

Αν είναι η motherboard τότε την έβαψα γιατί είναι και παλιός P3-667mhz οπότε δεν θα συμφέρει να την αλλάξω πιστεύω.

Μου είπαν ότι μάλλον φταίει το τροφοδοτικό το οποίο είναι ένα χάλι και μισό (230w) και προφανός δεν δίνει ρεύμα στα κατάλληλα σημεία όπως η mobo.

To θέμα είναι όμως αν πάρω ένα καινούργιο καλούτσικο θα κάνει στη mobo μου;

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ξαφνικά και απότομα. Η οθόνη κάποια στιγμή πάγωσε. Αφού δεν μπορούσα να κάνω τίποτα έκανα reset.

Δεν έκανε boot και τον έκλεισα.

Μετά από καμιά ώρα ξαναδοκίμασα και άναψε κανονικά. Σκέφτηκα ότι θα ήταν κάτι περαστικό. Όμως αυτό κράτησε μόνο πέντε λεπτά. Μια μπλέ οθόνη με κινέζικα και από εκεί και πέρα το χάος και φυσικά δεν ξαναάναψε όσες προσπάθειες και αν έκανα. :?

papapan αν τελικά τον έφτιαξες για πές αν ξέρεις τι ήταν τελικά το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

UP !!!!!!! :lol:

Πάνω πάλι. :P

Νομίζω θα πρέπει να δωθεί μια απάντηση.

Στο ανάβει μεν ο υπολογιστής αλλά.!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Αυτό τώρα για τη δική μου περίπτωση αλλά που ήταν σύμπτωμα και σε δύο τρείς γνωστούς μου.

Και όπως προείπα και ποιό πάνω. :D

Τροφοδοτικό. :idea:

Ναι μόλις το άλλαξα και ο υπολογιστής πετάει τώρα. :P

Οπότε σε ότι ειπώθηκε πρίν ας το έχετε υπ'όψιν και αυτό. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...