Προς το περιεχόμενο

All in One super-CD (Vcd+Data+Audio) ?? Please check it...

bill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα .

Θέλω να φτιάξω ενα cd-rom το οποίο να έχει video και data(html) κατα κύριο λόγο και αν μπορώ και audio.

O σκοπός είναι να παίξει σε stand alone dvd player σαν vcd ,στον υπολογιστή ως data cd για την εμφάνιση html και σε hi-fi για μουσική .

Ξέρει κάποιος οτιδήποτε να με βοηθήσει; Νομίζω κάποιο περιοδικό έκανε δώρο ενα τέτοιο cd που έπαιζε παντού.

Ξέρω για το vcd οτι πρέπει να γραφτεί σε κενό cd και μετά κλείνει το session ,πράγμα που δυσκολεύει τα πράγματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως το Hitech έδινε κάτι τέτοια κουλά CD

Αυτά τα CD που έδινε, όταν τα βάλεις στο CD Player εμφανίζονται σαν Mixed Mode, σου δείχνουν δηλαδή τα data tracks + τα audio (δεν ήταν γραμμενα σαν CD Extra -τα οποία δεν εμφανίζουν τα Data Track)

Όταν τα βάλεις στο PC εμφανίζεται μια δομή αντίστοιχη του VCD, περιέχοντας απλά και κάποια extra αρχεία τα οποία μπορείς να έχεις χύμα ή σε φάκελο ή ακόμα και να τρέχεις αυτόματα δημιουργώντας αρχείο autorun.

Όντως ήταν απο τα πολύ πετυχημένα πειράματα τότε (σε μακρινές για το εγγραφόμενο DVD εποχές) δείχνοντας ότι τα όρια των προδιαγραφών των βιβλίων της Philips δεν είχαν δείξει ακόμα τα δόντια τους.

Δυστηχώς φίλε μου, πρόγραμμα που να σου επιτρέπει την απευθείας εγγραφή του δεν γνωρίζω. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον πάντως, ενώ κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαμε να δούμε ίσως και σε DVD.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω άμεσα και ελπίζω κάποιος άλλος φίλος να έχει την απάντηση!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...