Mamra Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Εχει ηδη λεχθει και στο forum οτι αυτο το κινητο δεν ειναι για μηνυματα. Συμφωνω απολυτως ! Εχω καποιες αποριες οποιος ξερει ας βοηθησει. 1)Οταν παω να γραψω μηνυμα το πρωτο γραμμα ειναι κεφαλαιο και μετα το κινητο αρχιζει με μικρα γραμματα . Πατωντας * ξαναγινονται κεφαλαια . Υπαρχει καμια ρυθμιση οταν ξεκιναω να γραψω μηνυμα να γραφω μονο με κεφαλαια χωρις να παταω καθε φορα * ? 2)Οταν εχεις μικρα γραμματα στα ελληνικα , που διαολο ειναι το ς (σιγμα τελικο) ? 3)Η κατασταση στο καταλογο διορθωνεται με software upgrade? Πως μπορω να δω τι version software εχω ? 4)Εχω telestet b free. Ποσα μηνυματα χωραει το κινητο? εχω ως τωρα 19 στα εισερχομενα και αλλα 23 στα σταλμενα...
DJ_XLR8 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 1)Λοιπόν, για να έχεις μόνο κεφαλαία πήγαινε ΑΠΟΣΤΟΛ. ΝΕΟΥ->πάτα παρατεταμένα το # και θα σου βγάλει ένα υπομενού, εκεί πάτα το CAPS LOCK. 2)To ς δεν υπάρχει στα ελληνικά. Γύρνα τη γλώσσα σε αγγλικά με το * και βρες το s. 3)Για να δείτε την έκδοση software που έχει το κινητό σας, πληκτρολογήστε τον ακόλουθο συνδυασμό πλήκτρων: > * < < * < * και μετά ---> Πληρ. Υπηρεσ. ---> Πληρ. Λογισμ.<p>Aν θες να είσαι ενήμερος πότε βγαίνει νέα έκδοση software να πηγαίνεις εδώ http://www.talkman.gr/software.htm 4)Δε ξέρω, θα σε γελάσω.<p>5)ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!<p>6)Αυτό το κινητό δεν είναι για ελληνικά μηνύματα! Είναι όμως εργαλείο τρομερό!<p>[ 30-12-2001: Message edited by: DJ XLR8 ]</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.