JohnKritikaros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 parathrisa oti to internet mou kai genika o H/Y mou argei ligo tora televtaia an kai den exo polla programmata kai tetoia kai einai sta 2 Ghz, WinXp Home pathsa Ctrl Alt Delete kai sthn arxh arxh eida MicroSoft Corp1 kai selida tou internet explorer se mikro dipla tou meta sta processes einai Image Name User Name svchost.exe LOCAL SERVICE alg.exe LOCAL SERVICE wdfmgr.exe LOCAL SERVICE svchost.exe NETWORK SERVICE System Idle Process SYSTEM System System smss.exe -//- csrss.exe winlogon.exe services.exe lsass.exe svchost.exe svchost.exe nvsnc32.exe svchost.exe HPZipm12.exe mm_tray.exe Yanni mmtask.exe -//- DAP.exe ctfmon.exe qhqbynxy.exe msnmsgr.exe hpobnz08.exe WZQKPICK.EXE hpoevm08.exe msbb.exe WebRebates0.exe taskmgr.exe explorer.exe Directcd.exe CamTray.exe reg32.exe hposts08.exe WinClt.exe Winad.exe WebRebates1.exe -//- exo io? parakalo help!!!
VasKag Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 για ιο δεν ειμαι σιγουρος, αλλα απο τη λιστα που παραθετεις εισαι γεματος spyware. για αρχη κατεαβασε στο spybot search and destroy απο εδω. http://spybot.safer-networking.de/en/index.html κανε update το προγραμμα και εισαι ετοιμος για "καθαρισμα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.