Προς το περιεχόμενο

Nokia hits again!!!!!!

TslpOuRo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by pseira:<BR><STRONG>e oxi gamwto.....molis pira to T65.....kai i8ela nokia alla to 8310 panakribo...GMT GMT GMT GMT!!!!!!!!!!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>e,oxi kai to 8310 akrivotero apo to T65,mh trella8oume...3ekinaei apo 70+fpa sto plaisio kai to allo exei 98+fpa kati tetoio...tespa,to 8ema einai oti to t65 se ligo kairo 8a einai dwrean ena ola ta nokia kratane standar times!!!!!

Δημοσ.

Check out to neo bluetooth akoustiko ths Nokia. <P> nokia_bluetooth_l00.jpg <P>Oson afora ton antagwnismo Nokia - Ericsson pou paizei sto topic h gnwmh mou einai ekshs: <P>Parolo pou sevomai thn ericsson san etairia (gia osous den to kseroun, ta thlefwna ekeina pou blepoume se kati pampalaies tainies pou ebazes to akoustiko sto afti kai gyrizes mia manibela gia na thlefwniseis htan ericsson parakalw) nomizw oti sta kinhta einai ligo pisw. Den 8elw na anaferw pali xilioeipwmena pragmata gia o8ones mias grammhs otan oi alloi eixan pollaplasies kai ta sxetika alla kai to kainourio ths thlefwno den apotelei eksairesh. Einai opws ta palia ths apla me egxrwmh o8onh. <P>Kai ekshgoumai. Me to 3G na erxetai to mellon einai se syskeues PDA me GSM support. Den arkei h egxrwmh o8onh, 8es kati poly perissotero kai auto einai pou kanei h Nokia me to 7650. Mporei na fainetai megalo alla mhn ksexname oti einai apo ta prwta tou eidous kai gia na pw kai tou strabou to dikio me auta pou exei den einai kai toooso megalo. Kai den einai kan 3G, etsi?<P>Kala 8a kanei h ericsson na riksei mia matia sto 7650 an 8elei na akolou8hsei. <P>Kai den einai mono h nokia pou paei se auth thn kateu8ynsh. Check out to kainourio kinhto ths Sendo pou enswmatwnei Microsoft Pocket PC leitourgiko parakalw.<P> tZ1hand.jpg <P><A HREF="http://www.sendo.com/dev/images.html" TARGET=_blank>more and big sendo images</A><P>Gia tous fan ths Nokia twra to parakatw link exei kamia dwdekaria eikones ypshlhs analyshs tou 7650. An sas endiaferoun kai ta PDA sas proteinw na to kanete bookmark giati exei para poly prama. cool.gif" border="0 <P><A HREF="http://www.infosync.no/show.php?id=1120" TARGET=_blank>www.infosync.no</A><p>[ 23-11-2001: Message edited by: nliokal ]

Δημοσ.

"Kala 8a kanei h ericsson na riksei mia matia sto 7650 an 8elei na akolou8hsei."<BR>Μα ΔΕΝ θέλει να ακολουθήσει... Θέλει να προηγηθεί!!! Γι' αυτό ρίξε μια ματιά στο post του ATG!<BR>Έχω δόσει ΠΟΛΛΑ λεφτά (για 'μένα τουλάχιστον) στη Nokia. Αλλά αν θέλεις ό,τι πιο προηγμένο υπάρχει ΑΥΤΗ τη στιγμή υπάρχουν δύο μόνο λύσεις: Τ68 ή SL45i, για διαφορετικούς λόγους το καθένα...

Δημοσ.

To 8ema den einai ti 8elei alla ti mporei.<P>Oson afora to post tou ATG einai ontws fobero to kinhto kai mono apo design. An kanete properties sth fwto omws 8a deite oti h fwto onomazetai concept kati.. Kai ta concept apo oso kserw eite prokeitai gia amaksia eite gia kinhta smile.gif" border="0 den bgainoun pote sthn agora, toulaxiston oxi opws prwtoparousiazontai. <P>An kai to parapanw thlefwno einai nomizw perissotero Sony para ericsson.<P>Makari na bgaloun tetoia thlefwna pantws kai na mhn kanoun miso myrio kai 8a eimai apo tous prwtous pou 8a parei. Den thn pantrefthkame eksalou th Nokia.. wink.gif" border="0

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι δεν μπορεί μια εταιρία σαν την Sony-Ericsson να μην μπορεί να βγάλει κάτι που οι άλλοι μπορούν...<BR>Ούτε εγώ παντρεύτηκα καμμία εταιρία. Μέχρι τώρα λάτρευα τα Nokia, όταν όμως είδα ότι (κατ' εμέ) πήρε το λάθος δρόμο, την εγκατέλειψα άμεσα...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by nliokal:<BR><STRONG>To 8ema den einai ti 8elei alla ti mporei.<P></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>οσον αφορα αυτο μας εχει αποδειξη χιλιαδες φορες πως σε οτι αφορα τις τεχνολογικες εξελιξεις παραμενει σταθερα μπροστα. Και αν κατι ειναι που με παραξενευει ειναι πως παρολο το γεγονος που τα κινητα τους εχουν ανακοινωθει και εχουν βγει εδω και πολλους μηνες ΑΚΟΜΑ δεν εχουν ξεπεραστει τεχνολογικως απο καμια εταιρια. Ειναι η μονη εταιρια που ακομα και τα μικρα της τηλεφωνα εχουν κυριολεκτικα οτι εχει να προσφερει η τεχνολογια, και αν παψει ποτε να το κανει αυτο τοτε με χανει και απο πελατη smile.gif" border="0 <P>Ααα και ολα τα παραπανω σε πολυ πολυ λογικες τιμες grin.gif" border="0 <BR>Παντως χρειαζετε να δουλεψουν την software μερια των κινητων τους (και τα στραβα να λεγονται grin.gif" border="0 )<P>Οσον αφορα το Bluetooth headset της Νοκια... δειχνει πολυ πρακτικο και εξυπνο σαν σχεδιασμος, τελικο λογο ομως εχει το αυτι μας που θα το δοκιμασει smile.gif" border="0 grin.gif" border="0<P>Οσον αφορα το Sendo παιδια... οντως εντυπωσιακο, αλλα τελικα οπως το περιμενα... κλεινουμε σχεδον χρονο απο τοτε που το εμφανισανε και ακομα... Πρωτα απο ολα ΟΛΕΣ οι εταιριες μπορουνε να βγαλουνε τα ποιο φοβερα κινητα που φανταζεστε, αλλα σε τι κοστος ομως??? <BR>Παντως λεγετε πως τελικα ισως το δουμε να καταφτανει στην αγορα πριν τα Χριστουγεννα!!! Αντε να δουμε... <P>Τελος οσον αφορα το concept απο την Ericsson... μπορει να ειναι concept, αλλα μολις μαθαμε τι περιπου θα μας παρουσιασουν στην Cebit smile.gif" border="0 Παντως κατι μου λεει πως στην επερχομενη Cebit περα απο GPRS entry level, πιστευω πως θα τα βλεπουμε ολα εγχρωμα και με MMS δυνατοτητες... I love technology grin.gif" border="0<P>[ 23-11-2001: Message edited by: kirimis ]<p>[ 23-11-2001: Message edited by: kirimis ]

Δημοσ.

Δεν αντεχω άλλο θα μιλήσω.<BR>Εγω αγοράσει όλα σχεδόν τα κορυφαία υποτίθεται κινητά, γιατί αν λεγαμε κορυφαίο το 9110 της ΝΟΚΙΑ τοτε η λέξη εχει χάσει την αξοπιστία της.Αγόρασα λοιπόν το 9110 243000δρχτην επόμενη, ακριβώς την επόμενη μέρα μου χάλασε η οθόνη το εστειλα φυσικά στην βοφερή και τρομερή alpha copy για Service και μετά από 1 μήνα το ξαναπήρα στα χέρια μου και το πούλησα όσο όσο.Επίσης το 8850,8210,7110 και όλα τα υποτιθέμενα κορυφαία ΝΟΚΙΑ ήταν και είναι ΠΑΤΑΤΕΣ και το λέω αυτό γιατι τα εχω αγοράσει και εχω πονέσει.<BR>Να έρθουμε τώρα στα ericsson, αυτήν την στιγμή έχω το Τ68 και μπορώ να πώ μετά βεβαιότητας οτι πρόκειται για ένα κινητό που δεν συγκρίνεται με κανένα της κατηγορίας του και όχι μόνο.Η αγνωστη λέξη ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ για την ΝΟΚΙΑ εχει νόημα για την ericsson.Επίσης όλα τα κινητά της ericsson που είχα δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.<BR>Τώρα σχετικά με ανευθυνες αναφορές για την τεχνολογία και την αξιοπιστία της ΝΟΚΙΑ οπως "άκουσα ή διαβασα ότι είναι καλό κ.λ.π." καλά θα κάνουμε όταν μιλάμε για κάτι να μπορουμε να το τεκμηριώσουμε.Αυτά

Δημοσ.

Εμμμ νταξει βρε Smavrid... ετυχε να χαλασει το 9110 και ετυχε να εχει η ΝΟΚΙΑ ενα κολο αντιπροσωπο, αλλα μην την καταδικαζουμε και ετσι... Αλλωστε και απο την μερια της η Eppesson εχει να επιδειξει και αυτη αναξιοπιστια (δες Τ28 με το καταραμενο πορτακι) <P>Βασικα ολα λιγο πολυ μπορει να παθουνε κατι, το θεμα ειναι ομως να υπαρχει αξιοπρεπες service.<BR>Στην τελικη μηχανηματα ειναι και χαλανε...

Δημοσ.

nai kinito me pocket pc kololeei..edo agglia eida to sagem 5kati.. 400 lires online (me sindesi)apo thema kinitou gamaei...oso gia to kinito tis erricson..re pedia les kai vlepo star trek einai

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...