Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.......

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά τι να πώ!πρίν λίγες μέρες στα καλά καθούμενα ύστερα από μια πτώση τάσης μου χτύπησε ο σκληρός δίσκος μου!maxtor 80gb ide!ήτανε o master του συστήματος!για κακή μου τύχη,εκεί είχα αποθηκεύμενές τραβηγμένες φωτογραφίες των τριών τελευταίων χρόνων!(ασχολούμαι ερασιτεχνικά λίγο με την φωτογραφία!)μιλάμε για 3gb φωτογραφιών!

υπάρχει κάποιος τρόπος να τις σώσω??? :cry:

Δημοσ.

Exw dei pollous diskous na pethainoun etsi... Dystixos einai ekseretika dyskoli diadikasia h anaktisi dedomenwn se tetoies katastaseis... An den akougete tipota apo ton disko kata tin diarkeia tou boot tote nomizw oti den exeis kai polles pithanotites. Tha eprepe na eixes pareis back-up afou opws les eixe symadika arxeia gia sena...

Δημοσ.

ναί ρε φίλε!το έχω μετανοιώσει που άργησα να κάνω back up!

ακούγεται ο δίσκοσ!απλά όταν τον έβαλα σαν slave τον αναγνωρίζει αλλά δεν προλαβαίνω να τον προσπελάσω και να πάρω ούτε μισό αρχείο γιατ κολάει πάλι......... :cry: :cry:

δεν υπάρχει ελπίδα άλλη?

πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό τόσα χρόνια που εχω pc!o πρώτος μου δίσκος που χτυπάει....

Δημοσ.

Τα δεδομένα του δίσκου ανακτώνται, ακόμα και αν κάνεις φορματ, οπότε ελπίδα υπάρχει... Αν πάρεις τηλέφωνο το κατάστημα που το πήρες και ρωτήσεις ή απευθυνθείς στη maxtor, μπορεί να βρείς άκρη με κανένα μέρος να τον φτιάξεις, εκτός αν ξέρει κανένα παιδί εδώ, στο site...

Δημοσ.

Se mia paromia periptosi pou mou eixe tixei ton enosa se USB port me to analogo hardware fisika kai mporesa kai pira ta perisotera arxeia dokimase to kai isos se voithisei.

Δημοσ.

Asxoloumai egw me anaktisi dedomenwn file. Steile mou ena pm. (Yp'opsin mborw na anaktisw dedomena MONO apo diskous pou leitourgoun... i estw fainontai sto Bios. An oxi, tote prepei na epikoinwniseis me tin etairia pou to pires opws proanaferthike o SGP.)

Δημοσ.

Η άλλη περίπτωση, αν δεν τον βλέπει το BIOS, παίρνεις ένα ακριβώς ίδιο, αλλάζεις την πλακέτα και αν είσαι τυχερός θα δουλέψει.

Έχω σώσει άνθρωπο έτσι, και πλεόν κάνω συλλογή απο χαλασμένους δίσκους γι'αυτό το λόγο.

Πρέπει να έχω πάνω από 20 κομμάτια αλλά όχι το συγκεκριμένο που έχεις... :(

Δημοσ.

παιδιά,τελικά βρήκα λύση πήγα στο σπίτι ενός φίλου και με easy disc recovery,τα είδε τα αρχεία!ξεκίνησα την διαδικασία ανάκτησης και αύριο το πρωι θα μάθουμε τι έγινε...........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...